Scientist.com dibuka platform verifikasi data dumasar-blockchain

Élmuwan hiji pasaran online pikeun panalungtikan outsourced, geus dibuka platform verifikasi data dumasar-blockchain, parusahaan ngumumkeun dina Senén.

The “DataSmart” platform bakal ngidinan biotéhnologi sarta farmasi pausahaan keur demonstrate nu veracity data panalungtikan dikintunkeun sacara éléktronik pikeun régulator – husus anu mana pausahaan ménta salila tahap preclinical na klinis pembangunan ubar.

“Dina ieu panalungtikan biopharma kami kudu téhnologi blockchain mun pariksa jeung sangkan méré konfirmasi rantay suplai sarta pikeun mastikeun integritas data panalungtikan,” Chris Petersen, Scientist.com urang CTO sarta pangadeg ceuk dina hiji pernyataan.

4 comments

  1. Undeniably imagine that that you said. Your favourite reason appeared to be at the web the easiest factor to be mindful of. I say to you, I certainly get annoyed whilst people think about issues that they just do not realize about. You managed to hit the nail upon the top and outlined out the entire thing with no need side effect , folks could take a signal. Will likely be again to get more. hatur nuhun

  2. You are my intake, I possess few blogs and sometimes run out from post :). “The soul that is within me no man can degrade.by Frederick Douglas.

  3. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Many thanks

  4. Hiya very nice site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am glad to find so many useful information here in the put up, we’d like develop more techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *