Salesforce CEO announces rencana pikeun produk blockchain

Salesforce berpungsi dina produk anu dumasar kana téhnologi blockchain, CEO pausahaan komputasi awan urang geus wangsit.

Marc Benioff, anu ngadegkeun parusahaan dina 1999, ceuk “Kuring geus mikir loba ngeunaan naon strategi Salesforce urang sabudeureun blockchain, sarta naon strategi Salesforce urang sabudeureun cryptocurrencies na kumaha urang nyaritakeun sakabéh hal ieu,” cenahna.

Bari teu masihan rinci dina produk upcoming, Benioff ngomong yén manéhna ngaharepkeun “boga blockchain na cryptocurrency solusi pikeun Salesforce jeung sakabéh para nasabah kami” sateuacan Dreamforce – konferensi parusahaan bakal boga imah di San Fransisco on Sept. 25.

Salesforce ieu pangalusna-dipikawanoh pikeun software komputasi awan na pikeun manajemén hubungan customer. Perusahaan dijieun $10.5 milyar dina sharing di taun tungtung Jan. 31.


Gabung Salesforce Pupuhu sarta CEO Marc Benioff jeung ko-pangadeg Parker Harris pikeun Fireside Chat Rebo soré. Bawa patarosan Anjeun tur meunangkeun waleran firsthand ti pendiri salesforce.com

 


 

One comment

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *