élmuwan nuklir Rusia ditahan pikeun ngagunakeun supercomputers mun cryptocurrency milik

perwira kaamanan Rusia geus ditahan sababaraha élmuwan gawe di hiji Rusia fasilitas warhead nuklir luhur-rusiah pikeun disangka pertambangan crypto-currencies.

The élmuwan sempet diusahakeun make salah sahiji supercomputers pangkuatna Rusia pikeun Bitcoins milik, laporan média sebutkeun.

Féderal Center Nuklir di Sarov, Rusia barat, ieu hiji pageuh dijaga no-man's-darat jeung ieu malah teu ditandaan dina peta Soviét.

pencét jasa puseur urang ngomong: “Aya geus usaha unsanctioned ngagunakeun fasilitas komputer pikeun tujuan swasta kaasup disebut pertambangan.”

supercomputer Féderal Center urang Nuklir boasts kapasitas 1 petaflop, teh sarua jeung 1,000 triliun itungan per detik.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *