Rusia intends mun ngajak transaksi cryptocurrency

Rusia ngarencanakeun keur ngajak transaksi cryptocurrency dina mangsa nu bakal datang.

Nagara Duma jeung Departemen Keuangan Nyiapkeun pikeun ngawanohkeun panerapan dina nurutkeun publikasi Kommersant.

Panambang bakal dianggap pangusaha, jeung maranéhna kudu tetep rékaman, jeung mayar pajeg / waragad. transaksi Cryptocurrency sorangan moal taxed iwal urus “brings mangpaat finansial individu.”

Lawmakers maksudna pikeun ngeset laju pajeg on cryptocurrencies ka 13%.

tapi, nurutkeun para ahli eta moal dilaksanakeun langsung. Salaku conto, perpajakan teu acan terang kumaha eta bakal nangtukeun panambang jeung investor ti cryptocurrency.

“The FTS saukur teu gaduh pangalaman naon di ieu wewengkon, atawa pamahaman kumaha séntral cryptocurrency beroperasi. Salaku tambahan, Perda kaayaan ngalir counter kana prinsip anonymity jeung kamerdikaan ngeunaan fungsi tina mata uang éléktronik,” nurutkeun surat ti Departemen Keuangan alamat cryptocurrency tanggal Oktober 13, 2017.


Tulis: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *