Ngahasilkeun sahiji ASIC chip ti Samsung

Samsung dimimitian ngahasilkeun chip ASIC keur tambang tina cryptocurrency

The saingan utama parusahaan dina pasar ieu earns on parabot pertambangan nepi ka $ 400 juta dina kuartal a.

Koréa Kidul Samsung geus kalibet dina produksi chip ASIC, nu dipaké pikeun ngahasilkeun bitcoins, éter jeung cryptocurrencies séjén. Ieu ditulis ku TechCrunch kalawan rujukan ka wawakil pausahaan.

Samsung nya ayeuna sibuk chip manufaktur pikeun thecryptocurrency. Sanajan, we can not give more details about our customers. – Samsung PressOffice

Kahiji ngeunaan karya Samsung ngaliwatan chip keur panambang ieu dilaporkeun ku media Korea. Numutkeun édisi lokal tina The Bell, produksi massa chip ASIC dina tutuwuhan semikonduktor Samsung mimiti dina Januari 2018. Sumber disebutkeun yen Corporation nu geus sapuk dina suplai pakakas tambang pikeun hiji parusahaan unnamed ti Cina.

Wakil Samsung nampik ngabahas kalawan TechCrunch sacara rinci gawé dina chip ASIC.

publikasi catetan anu Samsung boga bersaing jeung Taiwanese microchip produsén TSMC, nu earns on parabot pikeun pertambangan tina $ 350 juta pikeun $ 400 juta pikeun suku. Pausahaan fungsi suppliers utama sapertos pakakas tambang sakumaha Bitmain jeung Kanaan Kreatif.

Handap hasil 2017, Samsung jadi produsén chip panggedéna, displacing ti posisi pamingpin Intel. bisnis Samsung di produksi microchip di 2017 éta $ 69 miliar dibandingkeun Intel urang $ 62.8 milyar.


nu ngarang: Richard Abermann