Pamayaran operator belang refuses Bitcoin

Pamayaran Processor belang mun Tamat Rojongan pikeun Bitcoin

The belang operator pembayaran ngumumkeun yén nagara éta bakal ninggalkeun bitcoin dina tilu bulan ka hareup na tos rengse abandon eta on April 23. Ieu dilaporkeun ku manajer produk Tom Carlo di parusahaan blog resmi.

Belang mimiti ngarojong transaksi bitcoin di 2015, nyadiakeun aksés ka pembayaran dina bitcoins pikeun leuwih ti 60 nagara. Sanajan, lila pamrosésan urus, paningkatan dina Jumlah transaksi gagal sarta tumuwuh biaya dijieun bitcoin kirang populer di kalangan pamaké belang: “Bitcoin geus kaleungitan relevansi pikeun pamaké kami. Cooperating pausahaan dagang ogé mimiti nampa sharing kirang ti bitcoin, “- nyebutkeun Carlo.

Tom Carlo nyatet belang nu “optimistically Sigana di crypto-currencies sacara umum” jeung, bisa jadi, dina mangsa nu bakal datang bakal ngarojong langkung altcoins, kaasup stellar, lamun koin janten langkung populér. Salaku tambahan, anjeunna nilik hiji perspektif dina proyék kayaning kilat, OmiseGO, Ethereum, Bitcoin Cash na Litecoin.

Loba pamaké jaringan dirojong solusi jasa:

Pamayaran operator belang refuses bitcoinBitcoin éta hébat, revolusioner malah tapi aya gancang, langkung mirah tur leuwih serbaguna #cryptocurrencies kaluar aya kiwari. Ieu waktu nyieun jalan pikeun kids anyar dina blok # StellarLumens #Ethereum


Sanajan sababaraha mertimbangkeun ieu polah pondok-sighted dina wengi kilat jeung solusi scalability séjén pikeun jaringan Bitcoin, paling pamaké masih yakin yén aya loba cryptocurrencies nu bisa bersaing jeung bitcoin.

alex nu Sande

 

Aya no way nampilkeun ieu warta belang sakumaha warta alus. Kami dasarna sangkan sakabéh padagang adopter mimiti anu aranjeunna tumaros ka "jalan salah" jeung ayeuna mah geus nepi ka retool pikeun nambahkeun jaringan kilat. Tapi aranjeunna henteu keur. Aranjeunna nuju teu pindah ka Bitcoin tunai (atawa séjén) boh. Aranjeunna nuju ninggalkeun

Ulah spin turki ieu salaku "ayeuna teh henteu dimaksudkan pikeun pangmayaran éta hal sejenna", eta hartina urang gé kudu nungguan nepi ka ékosistem geus siap deui lajeng te-evangelize dulur kadua kalina nalika waragad anu low deui. Ieu lumaku pikeun kabéh koin, ethereum henteu "siap" boh.

Wates block kedah geus diangkat dua taun ka tukang, méméh sagala ieu janten masalah nyata, sarta kami kukituna geus meuli waktu. Tapi sababaraha urang FUD'ed ngeunaan masalah masa depan imajinér jeung ngajual leyuran hareup anu teu siap jeung dijieun isu nyata badag dina jaman kiwari. /gembor

alex nu @avsa Sande


Dina mimiti Désémber, nu bitcoin-pangmayaran anu ditolak ku layanan uap kaulinan. Oge transisi tina blok Ethereum mun stellar sempet geus ngumumkeun CEO Kik utusan Ted Livingston. Numutkeun anjeunna, Ethereum “nyoba jadi sagalana for everyone”, teuing overloaded tur euweuh satisfies kaperluan aplikasi kalawan 10,000 pamaké.


Pamayaran operator belang refuses bitcoin


nu ngarang: Richard Abermann


Saha John Hyman, atanapi naon anu urang nyaho ngeunaan panasehat investasi telegram