Panyiaran Anyar Dupi Datang pikeun ngajawab Scalability Bitcoin urang

AMP ayeuna ngagabung sagudang schemes jeung téknologi anyar ngajangjikeun ka alamat masalah scalability Bitcoin urang. Pilihan séjén kaasup SegWit, tanda tangan Schnorr, jeung kilat Network.

Protokol AMP bakal beroperasi ngaliwatan Bitcoin kilat Network. Kilat Network mangrupa sistem desentralisasi nu ngidinan pamaénna pikeun nerapkeun saluran micropayment trustless sangkan ngaéksekusi, kaluar-blockchain, salah sahiji atawa leuwih ti hiji transaksi pamayaran.

saluran ieu reside luar blockchain Bitcoin. Transaksi lumangsung antara saluran. kana parantosan, transaksi ieu dikirimkeun, salaku urus tunggal, mun blockchain nu.

Segwit nyaeta sejen Bitcoin optimizer krusial anu tiasa ningkatkeun scalability Bitcoin urang jeung ngurangan waragad urus Bitcoin urang. SegWit ogé bakal mantuan pikeun ngaronjatkeun malleability urus kilat Network urang.

Kusabab aktivasina SegWit di Agustus 2016, pamekar geus beuki integral tina SegWit kana dompet Bitcoin, jeung sababaraha séntral anu geus ngalaksanakeun SegWit. nu panganyarna, on 5 Pébruari, 2018, Coinbase ngumumkeun yén fase nguji final geus dimimitian jeung nu Segwit bakal sadia pikeun konsumén Coinbase dina sababaraha minggu hareup.

AMP mangrupa skéma sejen nu, babarengan jeung kilat Network, janji pikeun mantuan pikeun ngajawab masalah scalability Bitcoin urang. Bitcoin peminat sarta investor antisipasi anu AMP bakal nampi pangrojong ti sadayana stakeholder crypto tur pindah ka hareup hasil.

Kumaha saur anjeun pangmayaran Atom Multi-Path ngaliwatan Network kilat bakal dampak waragad urus Bitcoin na speeds? Hayu urang terang dina komentar dihandap.


nu ngarang: Sara Bauer


 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *