Mentri Keuangan Walanda: Bitcoin merlukeun test pikeun persetujuan

Menteri Keuangan pikeun Walanda, Olive Hoekstra, hayang nyieun posisi Walanda jelas dina cryptocurrencies, dina sababaraha minggu datang.

Hoekstra nyatakeun 'pikiran kolektif kami’ balik arah anu éta desirable, tapi nu butuh test a. Sami manglaku ka kamungkinan larangan a, menteri ceuk.

Sababaraha pihak imah handap pamenta ukuran ngalawan cryptocurrency sarta anjeunna ngaharepkeun bisa ngawartosan DPR hasil tina papanggihan na, jeung uji, dina sababaraha minggu hareup.

Hoekstra geus dikaluarkeun peringatan ngeunaan Bitcoin: “Pikir sateuacan Anjeun.”


nu ngarang: Richard Abermann


 

tulisan patali: