MasterCard urang CFO: purchases Cryptocurrency anu boosting belanja customer kami

MasterCard geus katempo paningkatan dina pamakéan sabagean alatan pamaké purchasing cryptocurrency.

jilid cross-wates jaringan pembayaran urang – ukuran belanja customer mancanagara – geus risen 22 persen jadi jauh taun, ngalarti sabagean ku klien ngagunakeun kartu maranéhanana mésér currencies digital, ceuk Kapala Financial Officer Martina Hund-Mejean on Kemis. belanja luhur dina lalampahan di Éropa ogé nyumbang, manéhna ceuk.

"Ngan aya jelas, urang ulah pindah atanapi settle transaksi cryptocurrency leuwih jaringan kami,"Ceuk Hund-Mejean dina panggero kalawan analis. "Rencana kami teu ngira tipe ieu aktivitas baris nuluykeun salaku urang boga garis tetempoan jadi mun carana cardholders baris nempo cryptocurrencies kapayunna."


nu ngarang: Richard Abermann