Presiden Bank Séntral Éropa: Listing of futures bisa ngakibatkeun bank EU nyekel posisi di Bitcoin

Dina hiji pasamoan Parlemén Éropa minggu ieu, lulugu ECB Juhari Draghi ngomong yén bank Éropa bisa nahan posisi di Bitcoin sanggeus kamajuan kayaning Bitcoin futures kontrak keur didaptarkeun ku séntral AS. Anjeunna ogé dicaritakeun hiji kapentingan umum heightened jeung napsu pikeun cryptocurrencies.

Ngeunaan trend di cryptocurrencies permeating kana keuangan mainstream, Draghi nyatakeun:

"Kamajuan Anyar, saperti Listing of Bitcoin futures kontrak ku séntral AS, bisa ngakibatkeun bank Éropa teuing, nyekel posisi di Bitcoin, sahingga urang pasti bakal kasampak di éta. "


nu ngarang: Sara Bauer


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *