nadya Winklevoss panganyarna’ patén crypto nyertakeun kaamanan urus digital

A parusahaan milik Cameron jeung Tyler Winklevoss, pendiri bursa cryptocurrency Gemini, geus dibales hiji patén pikeun sistem anu nyiar pikeun ngaronjatkeun kaamanan transaksi digital.

aplikasi nu ieu Filed dina bulan Nopémber sarta dibales on Salasa ku US. Patén jeung dagang Kantor (USPTO). Eta ngajelaskeun hiji “sistim, metode, tur produk program pikeun ngolah transaksi aman dina sistem komputasi awan,” kalawan Andrew Laucius, Cem Paya jeung Eric Winer ngaranna jadi inventors (ngayakeun tina Winklevosses ieu kaasup kana daftar).

Sistim ieu ngagunakeun kombinasi téhnik cryptographic umum, kaasup fungsi Hash jeung tanda tangan digital. Pekuncén kaasup aplikasi anu ngajelaskeun yen sistem kasebut dimaksudkeun pikeun nyadiakeun kaamanan dina bursa asset digital dumasar-awan.


Tulis: Sara Bauer


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *