séntral crypto Korea dimimitian usaha Perda diri

séntral cryptocurrency utama Korea urang tos nyetel aturan keur naekeun transparansi.

Dina konferensi pers di Seoul on Salasa, pamingpin 14 séntral crypto domestik kaasup Bithumb, Upbit na OKCoin ngumumkeun aturan. Aranjeunna anggota Blockchain Association Korea.

pakaitna bakal mariksa sistim sahiji 14 séntral jeung salapan pendatang ningali lamun sistem maranéhna minuhan aturan. Sanajan inspeksi nu bisa boga dampak kawates alatan aturan teu jum'atan mengikat.

Anggota nu sakuduna dituju ngalebetkeun laporan timer inspeksi ka pakaitna ku 8 Mei. Pikeun bagian na, pakaitna mimitian inspeksi miboga anggota dimimitian 1st Méi.

“Aturan anu sarat dasar pikeun mastikeun transaksi crypto transparan,” ceuk hiji resmi pakaitna.

 

One comment

  1. Terrific work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site. Thanks 🙂

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *