investor crypto Jepang bisa nyanghareupan nepi ka 55% pajeg on kauntungan

Agénsi Pajak Nasional Jepang maréntah taun ka tukang nu ibukota gains on trades cryptocurrency mangrupakeun wangun “panghasilan Rupa-rupa,” investor ayeuna diperlukeun pikeun dibewarakeun kauntungan maranéhanana di filings pajeg taunan alatan Feb. 16-Maret 15.

Teu kawas winnings on saham na currencies asing, nu taxed sabudeureun 20 persen, Levy Jepang on kauntungan tina duit maya ngalir ti 15 persen keur 55 persen. Jumlah luhur lumaku pikeun jalma kalawan earnings taunan 40 juta yen ($365,000).

Kalawan henteu gains pajeg ibukota on Investasi jangka panjang dina duit maya sababaraha jurisdictions kaasup Singapura, sakeupeul investor-euyeub cryptocurrency geus ditinggalkeun Japan, ceuk Kengo Maekawa, lulugu eksekutif of Shiodome Mitra Pajak Corp.

Potensi pendapatan-raising pikeun pamaréntah Jepang bisa jadi signifikan. Dina bulan panganyarna ngeunaan 40 persen sadaya dagang di Bitcoin geus ngalawan yen nu.

Samentawis waktos, éta agénsi pajeg anu nyieun basa data dina investor cryptocurrency sarta tim dumasar di Tokyo jeung Osaka nu ngajaga hiji nonton nutup dagang éléktronik.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *