calo asuransi Marsh jalan kalawan IBM dina platform Blockchain

rawa, pamingpin global dina leyuran manajemén broking asuransi na résiko, di gawe babarengan jeung IBM, perjangjian, sarta ISN, ngumumkeun dinten solusi blockchain komersial munggaran keur bukti asuransi.

"Industri asuransi geus gumantung sertipikat kertas tina asuransi, sacara manual Asezare populata ku agén asuransi "

Ku migunakeun téhnologi blockchain, Marsh ieu fundamentally transforming nu sertipikat proses asuransi ti pajeulit jeung manual pikeun streamlined jeung transparan, sahingga klien pikeun nyepetkeun fungsi bisnis perlu kayaning Ngiring kontraktor jeung nransferkeun résiko bari ngaronjatkeun sinyalna kapastian.


sumber: Businesswire.com

2 comments

  1. Admiring the persistence you put into your website and detailed information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  2. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *