bursa crypto India Coinsecure hacked

Coinsecure, hiji bursa cryptocurrency India, ceuk ampir $ 3M anu dipaling ti dompét Bitcoin na, pangbadagna dilaporkeun jadi jauh di pasar mata uang digital nagara urang.

Coinsecure, nu boga leuwih ti 200,000 pamaké dagang on platform na poean, ngomong yén di sabudeureun 438 Bitcoins, mana anu disimpen dina dompét maya sandi cipta anu siphoned kaluar ka tujuan kanyahoan di internet sanggeus sacara rinci anu bocor online.

"Urang kuciwa pikeun nginpokeun Anjeun nu dana Bitcoin kami geus kakeunaan na sigana geus siphoned kaluar ka alamat nu aya di luar control kami,"Ceuk parusahaan dina hiji pernyataan dipasang dina ramatloka na.

Coinsecure ceuk eta bakal ngimbangan konsumén pikeun karugian tina dana na aya.

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *