Kumaha Pasar ICO bakal robah dina 2018?

pasar ICO

2017 ningal pertumbuhan ngabeledug di sababaraha ICOs, salaku cara revolusioner pikeun narik investasi. Taun ayeuna 234 proyék ICO geus diangkat leuwih ti $3.7 milyar, jeung bagian paling considerable tina total investasi keur katarik ti bulan Méi nepi ka Oktober, nurutkeun Coinschedule. Ahli yakin yén taun hareup, kumaha oge, trend ieu bakal nampik tur pasar ICO bakal nyanghareupan hiji réduksi signifikan jeung restructuring.

Numutkeun Jerry Brito, Diréktur eksekutif organisasi nonprofit koin-Center, pamaréntah baris ngaronjatkeun kontrol leuwih jualan token. sataun ieu jaminan AS jeung Saham Komisi (detik) ceuk nu koin maya atanapi tokens nu ditawarkeun atawa dijual bisa jadi jaminan. Mun aranjeunna jaminan, tawaran na diobral sahiji koin maya atanapi tokens dina ICO anu tunduk kana hukum jaminan féderal. Dina hal ieu, nu detik Filed biaya tina scam jeung non-patuh panerapan dina ngalawan sababaraha panitia ICO. Brito nyangka yén nagara séjén, nu bade nyandak ukuran anti scam, bakal turutan conto AS.

Kabutuhan jualan token sasuai jeung aturan detik, digabungkeun jeung investor’ kahayang pikeun kayakinan gede, bisa ngakibatkeun hiji trend anyar. Di 2018, kami gé ningali mecenghulna platform kanggo kurban tina tokens anyar nu bakal hadé cocog dina tokens sateuacan aranjeunna nuju diwenangkeun bisa dijual, sarta baris nulungan investor sangkan judgments hadé ngeunaan éta.

Brito prédiksi yén mimitina, platform ieu ngan bakal kabuka pikeun investor accredited.

janten, salaku professionalizes industri, urang bisa ngarasa yén gelembung ICO geus peupeus. Kanyataanna, slowdown a bakal nunjukkeun yén aya saukur pangsaeutikna scams. Salaku modél waragad anyar, ICOs téh di dieu pikeun cicing.

Oliver Bussmann, pangadeg sarta menata pasangan dina Bussmann Panaséhat, presiden moal-pikeun-kauntungan Crypto Valley Asosiasi jeung urut group CIO sarta menata diréktur di finansial Swiss nyekel KUBS, pageuh percaya yén dunya ICOs baris jadi leuwih dewasa dina 2018 salaku pamaén langkung tradisional meunang aub. Salaku hasilna, aranjeunna bakal investasi pangalaman IPO maranéhanana sarta kaahlian pikeun nyieun hiji pasar anyar jeung sakabeh bisnis bakal lengket model hadé terstruktur tur leuwih profésional ti Investasi attracting.

Leuwih 12-18 bulan hareup, Kuring nyangka bakal aya atribut ICO urang, kayaning wangunan buku, bedah, meunteun ngamimitian, teras salajengna. Salaku urang geus geus dimimitian ningali, eta bakal harder mun meunang waragad saukur dina tonggong hiji kertas bodas. Investor bakal pamenta rencana bisnis sora jeung tingkat luhur transparansi.

Kapala departemén teknis di Ripple, Stephan Thomas satuju jeung alesan di luhur, nurutkeun pos na di Quora (platform sosial babagi pangaweruh). Anjeunna nilik loba parallels antara gelombang ICO kiwari sarta gelombang altcoin tina 2014. Dina hal ieu, nu hype awal baris masihan jalan ka ICO langkung realistis tur saimbang; loba ICOs kudu ngarobah pendekatan maranéhna pikeun mikat investasi. Tandaan Lurie ogé percaya yén taun hareup bakal aya pisan langkung ibukota institusional yén sakabéh bakal balik ka proyék kualitas pangluhurna.

Bakal aya shakeout di ICOs sarta hiber ka kualitas. Bakal aya proliferasi of ICOs dimana sababaraha baris balik bust. Bakal aya pisan langkung ibukota institusional yén sakabéh bakal balik ka proyék kualitas pangluhurna. Éta naon anu lumangsung salila krisis finansial kalawan ibukota venture jeung rounds equity pertumbuhan, oge. Paling pausahaan teu bisa ngumpulkeun dana wae, Tapi maranéhanana anu bisa ngumpulkeun dana tumaros dina valuations bener tinggi.

Di 2018, nu move smartest dina bagian pausahaan nyieun ICOs na Bitcoin nu patali produk bakal ka ewean publik jeung média off “tunai digital” rarancangan, sakumaha laporan kabel. Téh mangrupa kiasan anu euweuh ngajadikeun rasa, tur ayeuna teh geus meunang dina cara pamahaman ditangtoskeun urang tina hiji téhnologi anyar nu Sigana mah duit tapi bener teu. Tapi pamilon ICO kudu nyieun usaha pisan pikeun ngarobah gambar industri. William Mougayar, a Investor Kanada well-dipikawanoh, pengusaha, sarta panulis sababaraha buku blockchain, nyebutkeun yén pasar ICO arus jeung tokens mikat pamaén salah.

Henteu ngan nyaeta token 1.0 attracting jenis salah sahiji proyék, tapi ieu oge attracting jenis salah sahiji jalma anu ningali gains opportunistic ti spinning mata uang a, raising ti balaréa sarta ngajangjikeun bulan, kalawan akuntabilitas saeutik bisa dilaksanakeun ngalawan. Mimitina jeung foremost, urang kedah revisit sarta nerapkeun inovasi dasar blockchain nu. Teras we kudu assess fungsionalitas token kritis, tanpa ngaliwatan-rekayasa kamampuhan token. Urang kudu nempatkeun blockchain deui kana persamaan, teu token anu.

Vitalik Buterin nyebutkeun ngeunaan jenis anyar tokens ogé. Anjeunna yakin yén dina 2018-2019 anu tipe anyar tina tokens, ICO 2.0, bakal muncul pikeun pasar ICO leuwih dewasa.

Aya sababaraha pamanggih alus, aya loba gagasan dahsyat, tur aya loba pisan, gagasan pisan goréng, jeung rada sababaraha scams ogé. Kuring nyangka nu tokens 2.0 jeung rupa hal anu urang mimitian gedong di 2018 jeung 2019 bakal, sacara umum, jadi sahiji kualitas substansi luhur. Utamana sakali kami ngamimitian ningali naon konsékuansi tina gelombang mimiti tokens aya dina istilah sedeng-to-panjang.

pasar ICO