Jérman urang No. 2 rencana bursa saham keur bubuka tina Crypto Trading App

The fintech panangan tina bursa saham pangbadagna kadua Jerman urang diatur pikeun ngjalankeun hiji aplikasi dagang cryptocurrency engké taun.

aplikasi nu bakal sadia dina bulan Séptember na mimitina bakal nawiskeun dagang rojongan pikeun Bitcoin, Litecoin tur leuwih cryptocurrencies.

aplikasi nu, disebut bison, bakal gratis pikeun ngundeur tur, nurutkeun pamekar na, moal ngecas waragad dagang di peluncuran. A prototipe tina aplikasi nu keur demoed salila acara dagang di Stuttgart minggu ieu.

aplikasi bison nyaeta kahiji aplikasi dagang crypto mobile ku Nyieun bursa saham tradisional eta.

Powered by Boerse Stuttgart bisonapp.de

3 comments

  1. I just want to say I’m newbie to blogs and really savored your blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You really have great articles. Thanks a lot for sharing your webpage.

  2. I simply want to mention I am very new to blogging and honestly loved you’re web site. Very likely I’m want to bookmark your blog . You really have fabulous articles and reviews. Thanks for revealing your website page.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *