Ngan opat séntral Crypto nurut sarat ti regulator Koréa Kidul

dina ahir Januari, eta jadi dipikawanoh ngeunaan larangan resmi ku otoritas Koréa Kidul tina transaksi anonim di cryptocurrencies, nu diasupkeun kana gaya on January 30. Luyu kalawan sarat ti Komisi Layanan Financial Koréa Kidul (FSC), genep bank geus pledged pikeun ngadegkeun hiji infrastruktur pikeun nyieun rekening kalawan ngaran nyata. Sanajan, sakumaha tétéla engké, bank teu diperlukeun nyadiakeun layanan anyar pikeun klien tina séntral Cryptocurrency.

“Kreasi rekening anyar ditugaskeun ka bursa mata uang mangrupakeun kaputusan sukarela bank,” a resmi industri perbankan ngawartoskeun édisi Koréa Kidul of Yonhap. anjeunna ngécéskeun: “Bank nu gaduh kawajiban légal pikeun nyegah laundering duit nu ngan dipariksa ku prosedur internal: konfirmasi tina klien tina bursa crypto, kuatna sistem, perlindungan informasi pamaké sarta patuh norma laundering anti duit.”

Tina genep tepi disebutkeun tadi, ngan tilu – Shinhan Bank, Nonghyup Bank sarta Industri Bank Koréa – nyadiakeun rekening ka konsumén tina séntral Crypto. Sarta ngan opat tina 25 séntral bursa mata uang Koréa Kidul robah rekening anonim ka rekening kalawan ngaran nyata. kituna, sarat législatif anyar pakait jeung Bithumb, Upbit, Coinone na Korbit.

Koréa Kidul séntral Crypto

Numutkeun Asia Ékonomi, Shinhan Bank, nu ngagaduhan Bithumb, ogé megatkeun pikeun samentara ngaluarkeun bursa tina prosés nyieun rekening kalawan ngaran nyata. Wakil bank ngécéskeun yén ukuran ieu dicokot dina sambungan jeung kanyataan yén “bursa ieu dipariksa ku pulisi” dina kasus perampokan taun ka tukang sacara.

séntral leutik tur sedeng-ukuran anu nyadiakeun rekening perusahaan, tinimbang leuwih maya, ngatur sarat sejenna. Numutkeun publikasi Yonhap, dina waktos ayeuna, pamakéan rekening perusahaan nu diwenangkeun disadiakeun yén séntral pinuh tiasa ngarojong kawajiban maranéhna pikeun nyegah laundering duit, kitu ogé pikeun ngonfirmasi identifikasi konsumén. Salaku tambahan, aranjeunna bakal subjected ka “cék teleb ku bank jeung otoritas finansial.” Sanajan, loba séntral henteu nampi konfirmasi tina rekening anyar jeung ngawartoskeun Yonhap wartawan nu maranéhna bakal numpurkeun transaksi lamun kaayaan teu ngarobah. Numutkeun Association Blockchain Korea, kira-kira 787,600 konsumén nganggo jasa tina séntral sapertos, aset anu aya ayeuna di limbo.


nu ngarang: Richard Abermann


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *