Urut pamekar ti Blockstream nyieun hiji supercomputer on blockchain

Mesin riungan

Ben Gorlick sarta Johnny Dilly ditinggalkeun tim Blockstream of pamekar pikeun berpungsi dina proyék sorangan tina desentralisasi komputer awan Mesin riungan. Gorlick téh sutradara teknis, sarta Dilli teh sirah arsitektur Sistim.

Pamekar yakin yén sistem komputasi awan perlu perbaikan, na riungan Mesin nawarkeun solusi blockchain. Hiji komputer awan desentralisasi bakal nyieun proses nyieun aplikasi dina pameungpeuk sagala gancang sarta leuwih murah: “Keur naon urang aya dipake dina baris ngarobah aturan ku nu software kasebut dijieun tur ngajalankeun,” Gorlick ceuk dina paguneman kalayan Coindesk.

Mesin riungan

proyék nu ngalibatkeun sababaraha pausahaan nu aya di daptar Fortune 500 pausahaan, kaasup gé sarta Lagu Kabangsaan. Dina waktos ayeuna, pamekar anu nguji sistem dina aplikasi keur blokade éta Ethereum.

Salaku anggota urut Blockstream, Ben Gorlik nilik masalah jeung kanyataan yén éta hésé pisan ngagunakeun mesin blockchains mun nyieun produk salajengna dumasar kana éta. Ngajéntrékeun prinsip sistem anyar, anjeunna CITES hiji aplikasi-kalénder. Biasana eta diwangun dina platform awan kayaning Google Awan atawa Amazon Web Services. Tapi unggal waktu pamaké aktip, fee hiji dieusi ti developer nu. Gorlick percaya yén sistem ieu téh “bottleneck”, nu ngabalukarkeun waragad luhur.

Éféktivitas riungan Mesin téh alatan kanyataan yén sagala aktivitas pamaké kanikmatan kana réa patempatan lajeng dialihkeun ka jaringan alat, nu masing-masing geus kalibet dina ngolah maranéhna. kituna, aplikasi dimimitian tur ngalir program, tapi pamaké teu dihijikeun ka hiji panyadia.

oge, pamaké tina aplikasi bakal bisa nampa ganjaran pikeun launching program dina sagala jenis alat: laptop, smartphone komo Alat “Internét mahluk”. Komputer ngagunakeun pamanggih a “federasi kuat”, nu Gorlick na Dilly dijieun dina Blockstream. Eta jaminan yén titik bakal ngaéksekusi kode nu neuleu.

Dina waktos anu sasarengan, pamekar aplikasi basis Mesin hareup riungan ulah malah teu kedah terang ngeunaan programming: Riungan App Studio ngidinan Anjeun pikeun nyieun aplikasi ngagunakeun panganteur video dina modeu sered-na-serelek.

“Nulis kontrak pinter disada frightening. Urang kudu dipiceun halangan”, Ben percaya Gorlick.

janten, mun nyieun kontrak pinter Ethereum Anjeun tiasa tanpa pangaweruh ngeunaan Solidity basa programming. Sarta di mangsa ka hareup jasa bakal ngarojong basa programming séjén, kaasup Script bitcoin.


nu ngarang: Richard Abermann


7 Pelatihan Blockchain Development pangalusna, Kursus na certifications

 

tulisan patali: