parusahaan pertambangan Bitcoin munggaran didaptarkeun dina bursa saham Tel Aviv

teguh pertambangan cryptocurrency Kanada Bitfarms geus réngsé ngahiji na kalawan parusahaan Tel Aviv-didaptarkeun ngancik parusahaan pertambangan crypto Blockchain Pertambangan Ltd., ngumumkeun dina filing ka Minggu Bursa Saham Tel Aviv.

ngahiji dina nyiptakeun pausahaan munggaran kalayan cryptocurrency sakumaha bisnis inti na bisa didaptarkeun dina bursa nu.

Dua pausahaan mimiti ngumumkeun ngahiji deal-na rencana pikeun didaptar di Bursa Saham Tel Aviv salaku parusahaan-di crypto-fokus Désémber 2017, tapi Nyanghareupan scrutiny ti regulator Israél. dina Maret, pausahaan ngumumkeun yén Otoritas jaminan Israél kungsi réngsé panalungtikan na kana ngahiji dina.

Bitfarms ngoperasikeun opat fasilitas di propinsi sukabumi sarta ayeuna ngawangun puseur komputasi kalima.

 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *