Ganda angka Karugian Sweep Market Crypto asset

Pasar cryptocurrency mangrupakeun hiji laut tina beureum kiwari, sareng sadaya luhur 10 cryptocurrencies ku cap pasar ngalaporkeun ganda-angka karugian persentase keur panungtungan 24 jam.

Bitcoin geus turun 16 % leuwih période sarua nepi ka 10-minggu lows handap $8,000 tur bisa sangsara leungitna awon na mingguan (langkung ti 25 %) saprak April 2013. cryptocurrency nu ngalaman serelek 30-persen di bulan Januari jeung anu handap 45 % dina dasar taun-ka-date.

token éter Ethereum urang téh ka handap ku 28 %. cryptocurrency kungsi katingali rélatif tahan banting saméméhna minggu ieu, dikabarkan alatan aliran ibukota institusional sarta kaputusan banten pikeun presale cryptocurrency petro dina platform ethereum. Sanajan, nu bula Pakem Sigana geus ngaruksak tur ETH ieu panungtungan katempo dagang sabudeureun $785.

Samentara, Ripple urang token XRP urutan katilu dina daptar losers ku 35 serelek persen. cryptocurrency nu kiwari geus fallen ka $0.635 - Tingkat panghandapna na saprak Dec. 15. Nu kieu mimiti goréng XRP urang ka taun, sareng 49 persen ragrag salila Januari.

Gemblengna, nu dimodalan pasar total sadaya cryptocurrencies dicokot babarengan geus turun leuwih ti $100 milyar.

Salajengna ka handap bagan, ngahalangan catetan positif langka Ditengah nu gloom na doom, a emas-dijieun token ngaranna DigixDAO (DGD) nangtung kaluar sanggeus sanggeus dipasang 30 persen gains.


nu ngarang: Richard Abermann


 

tulisan patali: