deVere Grup ngajalankeun aplikasi dagang cryptocurrency

Nigel Héjo, CEO deVere Grup, salah sahiji organisasi jasa finansial bebas panglegana, prédiksi paménta pikeun cryptocurrencies bakal "Langit rokét" di hareup 12 bulan, Bitcoin bisa mangtaun ku 50 ka 60 per cent, cenahna kiwari, sakumaha teguh na resmi ngajalankeun deVere Crypto, aplikasi cryptocurrency pioneering.

Sadia pikeun Apple sarta Android, hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyimpen, mindahkeun na tukeran Bitcoin. Langkung cryptocurrencies bakal ditambahkeun dina minggu datang sakumaha Departemen Panalungtikan Crypto deVere, dijalankeun ku sababaraha ahli blockchain ngarah di dunya, nganalisa nilai alamiah maranéhna.

"Paménta pikeun cryptocurrencies disetel ka rokét langit di 2018 sakumaha langkung urang dibere nyaho ngeunaan éta jeung dipake ku maranehna, tur jadi kapentingan pamaréntah jeung usaha, sarta Perda langkung, demonstrate sabaraha pasar ieu maturing tur jadi kantos-langkung mainstream ".

"Salaku dina sakabéh pasar, volatility ekspektasi ieu nyieun, sarta bakal neruskeun nyieun, kasempetan dibeuli penting. "

CEO deVere cik: "DeVere Crypto dirancang pikeun minuhan kabutuhan tumuwuh tur hoyong nyimpen jeung mindahkeun currencies digital dina umur digital. urang ngaharepkeun 50,000 undeuran taun.


nu ngarang: Sara Bauer