bursa Cryptocurrency BitGrail announces insolvency sanggeus Hack

BitGrail bursa cryptocurrency geus ngumumkeun aranjeunna geus hacked na froze withdrawals.

Éta ngaran resmina ngumumkeun insolvency maranéhanana dina 8 Pebruari, 2018.

BitGrail dikabarkan leungit 17,000,000 XRB dina 'leungitna mindahkeun diidinan’ alias Hack.


Aya bewara penting
Bitgrail S.r.l informs pamaké na nu transaksi diidinan geus mecenghul ti cék internal tina adequacy sahiji operasi ditarikna nu mangaruhan kana shortfall tina n. 17 Mln Nano c.a. bagian tina portfolios dikelola ku Bitgrail S.r.l.

Pikeun kagiatan curang disebut di luhur, keluhan keluhan biasa dinten ieu ieu Filed jeung otoritas pulisi kompeten jeung investigations pulisi anu dijalankeun.

Perhatikeun yén currencies séjén disimpen teu acan kapangaruhan ku withdrawals diidinan.

Pikeun ngalaksanakeun cék salajengna dina naon anu lumangsung, salaku ukuran precautionary sarta ngajaga pamaké, sakabeh fungsi loka, kaasup withdrawals na deposit, bakal ditunda samentara.

Urang manjangkeun Apologies sincerest urang pikeun konsumén urang jeung keur sakabeh jalma aub dina mindahkeun ilegal of Nano dina platform kami.

Kaluaran pencét salajengna bakal nuturkeun lila.

Hatur nuhun perhatian.

bitgrail.com


nu ngarang: Richard Abermann


 

tulisan patali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *