Crypto aplikasi dagang Robinhood ngajalankeun di Colorado

Bentang kalapa pikeun séntral cryptocurrency ieu advancing di Amérika Serikat. bursa ngamimitian Robinhood ngan ngumumkeun dina Twitter ékspansi na kana Colorado. Platform dagang geus diumumkeun dagang commision bébas pikeun Bitcoin di Colorado.

Salian cryptocurrencies, nu Palo Alto, platform dagang basis Calif. ogé ngarojong saham, ETFs sarta pilihan.

Colorado, nu geus dipikawanoh pikeun na puncak Rocky Gunung jeung panerapan blockchain-friendly, ngagabung sakeupeul nyebutkeun yén ngalegaan ka California, Massachusetts, Missouri na Montana, sakabéh nu Robinhood ditambahkeun dina awal April salaku bagian tina hiji rollout kaayaan-demi-NANGTANG anu pindah sapanjang.

 

 

3 comments

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

  2. Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *