Coinsource ieu deploying Bitcoin ATM

Coinsource ieu deploying Bitcoin ATM di ibukota AS.

paménta umum pikeun ATM Bitcoin terus tumuwuh di US. dina response, sarta sanggeus Q1 dikabarkan suksés, Coinsource, salah sahiji nu panggedéna jaringan Bitcoin ATM, ayeuna deploying dua puluh mesin di Washington, D.C. wewengkon metropolitan.

Salaku hasilna, jumlahna aya 182 mesin Coinsource bakal operasi di 18 nagara.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *