Coincheck announces refunds ngawitan minggu hareup

bursa cryptocurrency Jepang Coincheck ngumumkeun yén nagara éta ngarencanakeun pikeun ngidinan pamaké pikeun mundur mata uang lokal tina rekening maranéhanana Salasa hareup.

Ieu asalna sanggeus Hack on Jan. 26, anu ngabalukarkeun hiji shutdown jasa kasar. Coincheck lajeng disebut konferensi pers di mana eta conceded yén 500 NO juta tokens (patut di sabudeureun $533 juta wanoh) geus dicokot ti dompet digital na ku hiji jelema nu ngacow.

Dina bewara dipasang kiwari, parusahaan ceuk (via panarjamahan Vérsi resmi):

“ayeuna, aset konsumén’ yen Jepang anu junun aman dina lembaga keuangan. Urang bakal neruskeun withdrawals dimimitian Pébruari 13, 2018.”

Konsumén geus dana tadi nyangkut kana bursa saprak eta dikonfirmasi deui ngalaman naon dipikaresep di Hack pangbadagna dina sajarah cryptocurrency.

watchdog finansial Jepang, Badan Layanan Financial (FSA), ceuk dina waktos anu, “manajemén pantes tina resiko sistem geus jadi norma di Coincheck.”


nu ngarang: Sara Bauer


 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *