Coinbase ngarencanakeun keur muka kantor anyar di Chicago

Coinbase geus ngembangkeun rencana pikeun ngjalankeun hiji kantor di Chicago sarta geus nembe tos langkung agresif dina ngembangna bisnis na JEUNG KOPERASI. The company is on a spree of acquisitions as well as hiring top talents from the financial and institutional space. Éta ogé hoping pikeun narik klien langkung institusional dina hadir.

Coinbase is a digital currency exchange wallet headquartered in San Francisco, californa. Éta platform mana padagang sarta pamakéna bisa transact jeung sagala rupa currencies digital kawas Bitcoin, Litecoin, Etherum.

Dina raraga widen base klien institusional na, Coinbase is planning to provide block trading facilities in a bid on Global Digital Asset Exchange [GDAX]. GDAX nyaéta platform dagang profésional ti Coinbase. Blok dagang mangrupakeun fitur nu bakal ngidinan padagang pikeun nempatkeun pesenan dagang badag luar tina urutan dawam bursa urang. investor institusional sarta padagang biasana nyanghareupan hiji waktos hésé pikeun meunang pesenan maranéhna dieksekusi dina bursa cryptocurrency normal. The pesenan bulk umumna ngakibatkeun swings harga utama di pasar sahingga mindeng tetep bisa traded kirang.

Coinbase plans to offer the service of block trading through its GDAX, nu salah sahiji luhur sapuluh séntral cryptocurrency dunya kalawan jilid dagang poean wae deukeut $315 juta. Coinbase ogé launching layanan sejen disebut Coinbase Custodian nu bakal fasilitas gudang cryptocurrency pikeun klien institusional na. bursa nyaeta sarupa jeung sistem perbankan tradisional, tapi ngan bakal ditawarkeun ka klien daék nyimpen hiji minimum 10 juta dollar patut cryptocurrencies.

2 comments

  1. I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  2. I used to be recommended this blog by my cousin. I’m no longer positive whether or not this post is written via him as nobody else recognize such particular approximately my problem. You are wonderful! Thank you!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *