Coinbase ngagabung Earn.com

bursa Cryptocurrency Coinbase geus ngumumkeun mangrupakeun akusisi ti Earn.com, dikabarkan pikeun $ 120M.

Earn.com, salah sahiji startups industri urang dibiayaan pangalusna, jeung baheulana kawanoh salaku 21 Nyarita. lumpat operasi pertambangan Bitcoin, Powered by téhnologi tina Intel, sarta engké dibuka pamekar na museur “21 Bitcoin Komputer” di 2015.

Sungut rebranded mun Earn.com Oktober panungtungan dina pangsi nu ningal eta ngajalankeun jaringan sosial aimed di incentivizing pamaké pikeun ngalengkepan tugas di tukeran pikeun ganjaran cryptocurrency.

minggu ieu Coinbase ngumumkeun: “Earn geus diwangun mangrupa produk email mayar anu geus arguably salah sahiji pangheubeulna aplikasi blockchain praktis pikeun ngahontal traction bermakna. Urang baris tetep Earn urang ngajalankeun bisnis sabab urang némbongkeun loba jangji jeung poténsial.”

 

One comment

  1. Merely wanna comment on few general things, The website design is perfect, the content is real fantastic.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *