Coinbase dimimitian nguji ahir Segwit

Coinbase geus ngumumkeun dina Twitter yén nguji Bitcoin SegWit aya dina fase final na, sarta bakal sadia pikeun Bitcoin ngirim jeung narima di “nu sababaraha minggu ka hareup.” Ieu dirancang pikeun ngurangan waragad Bitcoin sarta mindahkeun kali, sarta salajengna ngurangan beban kana jaringan na.

BTC: pasang USD on rekening bursa GDAX Coinbase pikeun ngeunaan 5% tina volume dagang poean bitcoin urang, nurutkeun CoinMarketCap. Sakali anjeun tambahkeun di layanan calo BTC Coinbase séjén, pasang mata uang sejen tur transaksi sejenna éta aman nganggap yén nyangkokkeun considerable tina transaksi poean lumangsung ngaliwatan Coinbase / GDAX.

Salaku sapertos ngembangkeun ieu feasibly bisa boga pangaruh discernible on kali transaksi Bitcoin global jeung waragad.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *