korsi CFTC: urang kedah hormat minat generasi anyar pikeun currencies digital

Salila Tuesdays dédéngéan Congressional nu kajawab Bitcoin, Pupuhu Komoditas Futures Komisi Trading ieu langsung ditanya ngeunaan currencies virtual.

Cenah anjeunna nilik Bitcoin utamina salaku komoditi, toko istilah panjang nilai, sarta nuluykeun pikeun langsung nyebut istilah “maksudna”. Anjeunna lajeng ngadawuh yén Bitcoin ogé dipaké salaku alat tukeur hiji, média bursa.

Anjeunna salajengna ceuk, “Urang ngahutang ka generasi anyar ieu, hormat minat maranéhanana pikeun currencies digital kalawan respon wijaksana tur saimbang, lain salah dismissive”

Anjeunna ogé disebutkeun téhnologi ledger disebarkeun Blockchain na, husus anu eta boga rupa-rupa aplikasi tina amal ka perbankan.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *