bursa crypto Kanada Coinsquare raises $ 30M

bursa cryptocurrency Kanada Coinsquare geus diangkat $30 juta di pembiayaan equity anyar.

ngumumkeun kiwari, waragad anu ieu dipingpin ku sungut jasa finansial Canaccord Genuity na “bakal dipaké pikeun BBM hiji rencana pertumbuhan global…”

Bagian tina push anu bakal kaasup Ngiring saloba 100 karyawan ngaliwatan datang bulan, kalawan hiji panon boga 200 karyawan digawé pikeun ukar ku saparapat kadua taun

“Arurang balap, Tapi balap ngalakukeun hal eta katuhu. Simkuring nuju bade nyandak jalur heubeul-sakola salaku IPO ka Bursa Saham Toronto,” Cole Inten, CEO Coinsquare, ieu dicutat jadi nyarios.

Coinsquare ceuk rencana perluasan na ogé ngawengku Investasi dina widang pertambangan cryptocurrency, peluncuran a division Trading na Arbitrage tur kreasi dana “fokus kana Investasi peuntas bentang asset digital” nu bakal disebut CoinCap Dana.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *