Hiji serangan pakarang ieu komitmen dina Kanada Crypto Exchange

Hiji serangan pakarang dina Kanada Crypto Exchange

Dinten Salasa, Januari 23, 2018, kira-kira 11 Kami, tilu garong pakarang diasupkeun kantor Kanada Bitcoins di Ottawa sarta diserang opat anggota bursa nu. Gaduhan disambungkeun aranjeunna sarta ngancem jeung pestol hiji, nu penjahat nungtut pikeun mindahkeun dana tina bursa ka aranjeunna. The pagawe kalima, anu tetep unnoticed, disebut pulisi, jeung garong ngungsi ku nanaon.

Salah sahiji tersangka, a nyicingan 19 taun heubeul tina Ottawa, ieu ditahan. Anjeunna dituduh perampokan kalayan ngagunakeun senjata api na ingetan makéna. Polisi Ottawa keur pilari dua peserta leuwih dina kajahatan.

Kanada Crypto Exchange serangan pakarang

Édisi Kanada tina KBK News laporan yén garong ditéang tunai di bursa crypto.

Ieu mah serangan kahiji dina Panyekel of Cryptocurrency. dina bulan Nopémber, a nyicingan New Jersey, Louis metZ, diserang nu boga siaran nu. Ngancam gun teh, Anjeunna nyandak jauh kenop telepon jeung swasta mobile korban, mana anjeunna dipaké pikeun ngaksés éta dompét digital. Salaku hasilna, anjeunna salempang a $ 1.8 juta mata uang crypto. palaku nyanghareup nepi ka 25 taun panjara.


nu ngarang: Sara Bauer


Nyaeta Bitcoin a Project of AS AKAL ?