Kanada urang Blockchain ETF munggaran disatujuan ku régulator

Komisi Ontario jaminan geus disatujuan dana bursa-traded blockchain munggaran Kanada urang (ETF), nu diatur pikeun ngjalankeun di Bursa Saham Toronto minggu hareup.

Portfolios panen, hiji parusahaan manajemén investasi Kanada bebas, Filed nu paperwork awal pikeun anak Blockchain Panyiaran ETF dina Januari, néangan nyadiakeun investor Kanada sareng kasempetan mésér kana sektor téhnologi blockchain, nurutkeun kana Globe sarta Surat.

dana bakal investasi “di jaminan equity of issuers kakeunaan, langsung atawa henteu langsung kana ngembangkeun sarta palaksanaan blockchain sarta téknologi ledger disebarkeun,” a Portfolios pernyataan Panen ceuk. Pausahaan intends keur ETF lagu blockchain proyék téhnologi, mirroring Panen Blockchain Panyiaran Index na.

Nurutkeun kana Globe sarta Surat, dua pausahaan Kanada séjén, Amanah munggaran Portfolios Kanada sareng mekar Dana Grup Inc., aya ogé néangan pikeun ngjalankeun dana blockchain, sarta Filed prospectuses kahiji maranéhanana kalayan régulator minggu ieu.


nu ngarang: Sara Bauer