proyék Blockchain DFINITY Stiftung raises $ 61M

Hiji organisasi nirlaba nu hayang ngamekarkeun internét langkung desentralisasi maké blockchain geus diangkat $61 juta dina waragad ti US. teguh ibukota venture Andreessen Horowitz sarta dana pager hirup Polychain Capital, kitu ceuk Rebo.

DFINITY Stiftung hayang nyieun naon eta nyaéta panggero hiji "komputer internét,"Hiji jaringan kabuka anu boga fungsi salaku komputer mainframe maya badag di alam maya. Nu bakal ngidinan versi desentralisasi loba jasa téhnologi online kayaning Uber, Dropbox, sarta eBay, nurutkeun hiji pernyataan parusahaan.

Ryan Zurrer, pasangan venture di Polychain Capital, disebut téhnologi nu hiji "pisan compelling inovasi" sarta ngomong parusahaan nya éta "committing deployment ibukota panggedéna-kantos urang."

"Dina waktos ayeuna, kami ditéang pisan teuas dina cara widen distribusi,"Ceuk présidén sarta lulugu élmuwan DFINITY urang Dominic Williams. "Urang saena paménta dina ratusan jutaan wanting pikeun ilubiung dina proyék nu".


nu ngarang: Sara Bauer


 

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *