Blockchain Observatorium na Forum pikeun Bawa EU jeung "forefront" tina Blockchain Tech

EU ngajalankeun Blockchain Observatorium kalawan Ethereum ngamimitian

ConsenSys, salah sahiji startups pang menonjol di ekosistem ethereum, bakal bisa dipaké jeung Komisi Éropa on na EU Blockchain Observatorium na Forum, nu sacara resmi dibuka Kemis.

Dua taun bagean bakal dana nepi ka € 340 juta ($425 juta) dina proyék blockchain. KPK munggaran diumumkeun prakarsa cinyusu panungtungan, citing kahayang na rék dilegakeun pangaweruh institusional of blockchain sarta téknologi ledger disebarkeun.

“Salaku hiji aktor penting dina masarakat blockchain, ConsenSys bakal mawa komitmen kuat pikeun blockchain ngembangkeun, kaahlian padet sareng sambungan jeung ékosistem blockchain global, sarta hiji pendekatan wirausaha kalibet jeung stakeholder sarta ahli dina EU jeung di sakuliah dunya,” nu EC ceuk Kemis dina pernyataan ngalaan pikiran partnership nu.

ConsenSys, a global “studio produksi venture” anu tumuwuh software utamina kanggo blockchain ethereum, diadegkeun ku Joseph Lubin, saha CoinDesk profiled keur na paling boga pangaruh dina Blockchain 2017 runtuyan.

fokus tunggal

pengumuman Komisi urang husus emphasized kahayang -na pikeun ngeprak blockchain pikeun kapentingan pasar Éropa tunggal, sarta dicatet yén hiji obyektif primér Observatorium jeung Forum nyaéta pikeun ngawangun dina proyék nu aya pikeun mastikeun sabab tiasa dianggo di sakuliah wates.

Komisaris keur Ekonomi Digital na Society Mariya Jibril commented:

“Kuring ningali blockchain salaku changer kaulinan sareng Abdi hoyong Éropa janten di forefront perkembangannya. Urang kudu ngadegkeun katuhu sangkan lingkungan - a Digital Single Pasar pikeun blockchain ambéh sakumna warga bisa ngabantuan, tinimbang hiji patchwork tina inisiatif. EU Blockchain Observatorium na Forum mangrupa hambalan penting dina arah éta.”

Valdis Dombrovskis, hiji Wapres EC di muatan tina stabilitas finansial, jasa finansial sarta Capital Pasar Uni, diantara proyék séjén, anu saméméhna geus commented on interest EU di téhnologi blockchain, ceuk Observatorium nu ogé bakal pituduh policymaking EU.

Anjeunna muji pamanggih téhnologi blockchain, paribasa “diantara nu loba téknologi nu nyetir inovasi digital, blockchain boga poténsi pikeun jadi sabenerna transformative pikeun layanan finansial sarta pasar.


nu ngarang: Sara Bauer


 

tulisan patali: