Blockchain News January 7 2018

Blockchain News January 7, 2018

Mark Zuckerberg gumantung ka Bitcoin pikeun mantuan decentralize Facebook

Téknologi powering bitcoin bisa ngabantu ningkatkeun Facebook dina mangsa nu bakal datang, Mark Zuckerberg geus ngadawuh.

Salaku bagian tina komitmen pikeun mantuan ngalereskeun situs ngaliwatan 2018, pangadeg na ngomong yén manéhna bakal kasampak kana pamakéan téknologi anyar pikeun ngeureunkeunana keur rada jadi terpusat.

Salah sahiji téknologi jelema anu bitcoin, cenahna.

“A loba urang ngagaduhan kana téhnologi ku sabab urang yakin bisa kakuatan decentralizing nu nyimpen kakuatan leuwih dina leungeun rahayat. (Opat kecap mimiti misi Facebook urang sok geus “masihan jalma daya”.) Deui dina taun 1990-an tur 2000, paling jalma téhnologi dipercaya bakal jadi kakuatan decentralizing,” manéhna nulis dina pos panjang.

“tapi kiwari…loba jalma ayeuna yakin téhnologi ukur centralizes kakuatan tinimbang decentralizes eta.”

“Aya penting counter-tren kana hal - kawas enkripsi na cryptocurrency - nu nyandak kakuatan tina sistem terpusat teras nahan eta deui kana leungeun rahayat. Tapi aranjeunna datangna jeung resiko keur harder ngadalikeun. Abdi resep mun balik deeper sarta diajar aspék positif jeung negatif téknologi ieu, na kumaha sae pikeun make eta dina jasa kami,” manéhna nulis.


Bank of England boga rencana pikeun ngjalankeun cryptocurrency

Bank of England geus turun rencana pikeun ngjalankeun mata uang digital sorangan Ditengah kasalempang dampak na dina sistem finansial.

bank sentral anu U.K. urang ngawartoskeun FTAdviser yen eta “henteu rencana ayeuna” pikeun ngjalankeun cryptocurrency sorangan, tapi bakal neruskeun panalungtikan topik.

The BoE dituduhkeun eta turun rencana leuwih masalah nu umum nu bisa ngeureunkeun ngagunakeun rekening bank komersial sarta ngaléngkah ka sistem pangmayaran digital BoE urang keur transaksi sarta meuli barang. A move massa ka cryptocurrency BoE bisa ngakibatkeun bank komersial ngajalankeun kaluar kas keur nambutkeun, ngabalukarkeun “kaayaan nu teu tenang” dina ékonomi, kitu ceuk.


Leveraged Bitcoin ETF diusulkeun ka detik

US. manajer dana keur perencanaan ngawangun "leveraged" jeung "tibalik" dana nu bakal naek – atawa digolongkeun – dua kali gancang sakumaha harga bitcoin dina dinten dibikeun.

Direxion asset Manajemén LLC ngarencanakeun keur daptar produk misalna dina bursa NYSE Arca antar benua Exchange Nyarita urang lamun US. jaminan régulator masihan unggeuk nu, nurutkeun hiji filing ku bursa minggu ieu.

Sajauh US. Jaminan na Exchange Komisi geus ditolak atawa ditunda nahan sagala usulan.


Overstock narima US $ 100m ti George Soros pikeun dana proyék blockchain tur leuwih

Overstock.com ngan meunang chunk hefty of change ti salah sahiji ngaran pangbadagna di keuangan, sarta CEO Patrick Byrne nyebutkeun loba eta moal dana karya blockchain parusahaan.

Perusahaan diungkabkeun dina Komisi jaminan na Exchange (detik) filing minggu ieu yén wadah tina nawaran hiji sempet exercised katuhu na mésér $100 juta patut biasa. Sanajan filing teu ngaidentipikasi investor ieu, Byrne ngawartoskeun CoinDesk dinya éta Dana Quantum, dikelola ku billionaire George Soros.


Blockchain News January 7, 2018

tulisan patali: