Blockchain News 9 Januari 2018

Blockchain News 9 Januari 2018

peraturan Cryptocurrency diajukeun dina Vermont

Hiji anggota déwan kaayaan di Vermont geus diusulkeun a bil nyieun kerangka pangaturan anyar pikeun pamakéan téknologi blockchain.

Salian mandating sababaraha laporan on cryptocurrencies na blockchain, eta utamana outlines kumaha kaayaan nu bisa mengklasifikasikan firms tangtu salaku “pausahaan liability kawates mata uang digital,” utamana jalma nu beroperasi jaringan sorangan.

Maranéhanana pausahaan ngalakukeunana, lamun tagihanana geus disatujuan, jadi diperlukeun mayar “dina wujud mata uang digital na a sarimbag pajeg urus ka $ 0.01” iraha a Unit anyar cryptocurrency ieu dijieun, traded atanapi dialihkeun.

“A parusahaan mata uang digital liability kawates nyaéta dibebaskeun tina pajeg disebutkeun lumaku” berbunyi tagihanana.

RUU anyar ogé nyaéta panggero pikeun “Fintech Summit,” nu bakal mawa babarengan stakeholder kaayaan jeung industri ngabahas kumaha Vermont bisa ngamajukeun pamakéan nu tech urang lega. nagara bakal bakti $25,000 pikeun mantuan dana acara, di handapeun naungan Badan Dagang jeung Pamekaran Komunitas.


CEO JPMorgan Chase Jamie Dimon regrets nyebutkeun Bitcoin nyaeta panipuan a

Pupuhu JPMorgan Chase & CEO Jamie Dimon ceuk Salasa anjeunna regrets komentar kaliwat di mana manéhna nyebut Bitcoin panipuan a di konferensi perbankan September.

Dina waktos éta, Dimon ngomong yén manéhna bakal seuneu padagang JPMorgan lamun aranjeunna traded dina crypto-mata uang.
"The ranté block nyata. Anjeun tiasa gaduh crypto yen sarta dollar na barang kawas nu…"Ceuk Dimon dina wawancara ekslusif jeung Usaha Rubah.

The bitcoin mun kuring sok naon nu pamaréntah téh gonna ngarasakeun ngeunaan bitcoin sakumaha nya meunang sih badag, sarta kuring ngan boga pamadegan béda ti jalma séjén. Kaula mah resep nu jauh di subjek pisan.


Federal Reserve Bank Présidén AS: Bitcoin sanes a saingan kredibel kana dollar AS

Bitcoin na currencies digital lianna teu ngagambarkeun anceman signifikan kana US. dollar, Présidén fed Minneapolis Neel Kashkari ceuk.

“Kuring teu ningali bitcoin salaku saingan kredibel kana dollar dina Amérika Serikat of America, jeung alesan mangrupa halangan asupna ka anjeun nyieun koin sorangan jeung kuring nyieun mata uang maya kuring sorangan … nyaeta nol,” cenahna pas keur penampilan publik di Minnesota.

Kashkari dicaritakeun yén bitcoin sarta séjén cryptocurrencies butuh kana peran gede global dina mangsa nu bakal datang, tapi cenah keur kiwari maranéhna tetep hiji tanda tanya.

“Ku kituna aya nu sagala ieu koin alt anyar keur dijieun unggal poé, sarta bari anjeun bisa disebutkeun aya ukur jadi loba bitcoins nu bade ditambang, lamun eta bakal muddled kalayan sagala ieu koin alt séjén anjeun masih bisa mibanda inflasi, sabab teu terang nu leuwih amanah,” cenahna. “Kuring ngan pikir ieu boga cara panjang bade sateuacan urang nyaho kumaha ieu shakes kaluar.


pasar futures Bitcoin kabuka pikeun investor Thailand urang

Phillip jaminan Thailand geus diwenangkeun investor Thailand mun speculate on bitcoin via hiji layanan dagang turunan global internasional, bari régulator pasar Thailand urang anu di musyawarah nu pindah téh sah.

jasa sapertos nawarkeun bitcoin dagang futures dina Chicago Board Pilihan Exchange (CBOE) jeung Chicago Mercantile Exchange (CME).

Ngatur diréktur Low Tempo Kiong ceuk sawatara investor Thailand museurkeun bitcoin sarta bisa nampa resiko investasi alamiah di futures.

“Ngagunakeun bitcoin salaku asset kaayaan dina CBOE na CME bakal ngakibatkeun ditampa gede tina bitcoin futures sabab boga sistem pembayaran dipercaya jeung anu diatur ku jaminan na Exchange Komisi AS,” Bapak Low ceuk dina siaran pers.

“Kusabab ieu [investasi] produk nyaeta di handapeun pengawasan awak pangaturan standardized, titik bahan perhatian dina hal ieu mah teu langkung panipuan atanapi laundering duit, tapi rada kumaha produk ieu boga resiko tinggi,” ceuk pernyataan nu.

Perdana Mentri Prayut Chan-o-cha geus nembe maréntahkeun Departemen Keuangan ngadidik jalma ngeunaan resiko investasi bitcoin.


Swiss ngajalankeun Blockchain gaya tugas

Pamarentah Swiss geus dibuka grup anyar pikeun semén kerangka pangaturan na sabudeureun startups blockchain na ICOs.

Taskforce Blockchain - spearheaded ku Menteri Keuangan Ueli Mausrer sarta Ékonomi sarta Menteri Atikan Johann Schneider-Ammann - ngawengku duanana pajabat féderal jeung lokal, kitu ogé anggota rupa startups blockchain sarta wawakil légal, nurutkeun fakta lambar.

grup bakal kasampak di tungtunan légal ICOs jeung pausahaan blockchain sabudeureun, bari gawe bareng jeung Sekretariat Nagara Financial International urusan - awak féderal jawab ngalaksanakeun kawijakan pasar financial ngalambangkeun kapentingan finansial pamarentah sakuliah wates.

Schneider-Ammann muji citakan pausahaan blockchain dina paguneman sabudeureun kerangka légal maranéhna.
anjeunna ditambahkeun: “Blockchain ieu jadi leuwih penting salaku téhnologi pikeun loba industri, teu ngan keuangan crypto. Naon anu diperlukeun nyaeta Perda liberal, nu muka kasempetan pikeun posisi Swiss urang bari dina waktu anu sarua ngurangan resiko.”

pasamoan munggaran nu Taskforce Blockchain urang bakal on Jan. 12, 2018.


pamundut tarikan munggaran pikeun tihang dikintunkeun

A proposal lila-nangtung mawa “smarter” kontrak pinter net utama bitcoin urang geus dicokot hiji hambalan ngadeukeutan ka palaksanaan.

Pamekar geus dikintunkeun nu menta tarikan pikeun Merkelized abstrak Rumpaka Tatangkalan (tihang), nyirian pertama kalina usul kontrak pinter ieu geus subyek nu menta tarikan néangan integrasi na kana kode bitcoin urang.

Ieu kontrak pinter swasta bakal ngidinan pamaké pikeun nangtukeun kriteria sorangan ku nu mayar hiji bakal ngolah, sangkan sababaraha faktor anu dianggap ku program éta. The kontrak pinter lajeng bakal ngaéksekusi sorangan.

Kombinasi BIPs ogé bakal ngidinan pikeun ieu kontrak pinter disimpen di luhur ci dina bitcoin blockchain sabenerna, hartina maranéhna moal bakal nyandak up loba spasi block, atawa jumlah data nu bisa disimpen dina unggal blok transaksi.

Mun pamekar jeung komunitas bitcoin lega approve of change dina, eta bisa ditambahkeun kana bitcoin ku cara hiji garpu lemes.


Blockchain News 9 Januari 2018


Hiji sumber news.hodlhodl.com

tulisan patali: