Blockchain News 8 Januari 2018

Blockchain News 8 Januari 2018

Ron Paul Legalize Bitcoin

Urut congressman Republik Ron Paul nyebutkeun anjeunna téh sadayana pikeun bitcoin salaku hiji mata uang alternatif, salami sagalana ngeunaan kontroversi, asset maya téh légal.

Urut Republik Congressman ti Texas nembe ngingetkeun CNN yén nalika anjeunna di Kongrés, anjeunna ngawanohkeun panerapan pikeun ngidinan currencies competing sabab anjeunna hates sistem ayeuna.

"Kuring abhor sistem anu urang boga. The counterfeiters resmi nu di Cagar Federal. Nu mangrupakeun misstep badag sarta masalah badag. Ku kituna urang kudu boga hak milih,"Nyebutkeun éta Newsmax Insider.

"Éta naon asalna lamun duit dimimitian. Lajeng aranjeunna ngangkat emas jeung pérak. Jeung pamaréntah geus direbut jeung abused nu baku na dimonopoli eta. Na ancur eta di nagara ieu,"Ceuk Paul.

"Kuring rék legalize sakabéh jalma pilihan jeung naon urang hoyong nganggo salaku uang. Tapi euweuh panipuan. Anjeun teu bisa bunuh panipuan,"Éta Texas Libertarian ngawartoskeun CNN urang Michael Smerconish.

Ron Paul téh dokter a, nu ngarang, jeung urut congressman Republik. Paul ogé mangrupakeun dua-waktos calon presiden Republik, jeung nominee presiden tina Partéi Libertarian dina 1988 US. pemilu présidén.


ViaBTC nutup pasaran na keur kontrak pertambangan

Cina kolam renang pertambangan bitcoin ViaBTC geus ngumumkeun yén nagara éta bakal tutup pasaran na keur kontrak pertambangan minggu ieu, move nu asalna Ditengah laporan anyar larangan ku otoritas di nagara.

Dina Jan. 8 parnyataan, ViaBTC ngomong yén éta bakal Cicing turun pasaran - ngaliwatan nu pamaké tiasa mésér kontrak entitling aranjeunna pikeun jumlah nu tangtu kakuatan hashing (sarta payouts cryptocurrency nu pakait) - nya Jan. 10. Alesan: parusahaan hayang “ngadalikeun spekulasi na nangtayungan kapentingan investor urang.”

“Mangga rengse sadayana dagang kontrak pertambangan awan Anjeun ASAP. Hatur nuhun sadaya pikeun rojongan Anjeun,” ViaBTC ditambahkeun.

ViaBTC munggaran dibuka jasa pertambangan awan na dina bulan Nopémber 2016.

panutupanana asalna bulan sanggeus ViaBTC Cicing turun bursa cryptocurrency taun respon kana crackdown ku otoritas Cina on ékosistem bursa nagara urang, prosés nu mimiti ngan sanggeus awal 2016. Pajabat oge dipindahkeun ka nyaram pamakéan kurban koin awal (ICOs) dina bulan Séptember.

Acan bari aya aya indikasi jelas yén dua acara nu patali, pengumuman panganyarna kieu laporan anyar nu pajabat di Cina anu néangan hiji shutdown bertahap Operasi pertambangan bitcoin domestik.

Numutkeun dokumén medar leuwih sabtu minggu jeung attributed ka Anjog Grup tina Internet resiko Financial Remediation, a regulator Cina, pajabat hoyong curb rojongan pikeun panambang lokal, nelepon pikeun ukuran sabudeureun kakuatan jeung tanah pamakéan. Salah sahiji dokumén dipénta yen pajabat nyiapkeun rencana pikeun prosés misalna hiji ku 10 nu.

A wawakil ti kantor Xinjiang nu agénsi urang dikonfirmasi veracity dokuméntasi pikeun quartz tapi ditolak komen salajengna.

Salaku salajengna gambar ku Bloomberg, panambang di Cina nu shifting tapak suku maranéhanana jauh ti nagara, eyeing lokasi anyar di Éropa jeung Amérika Kalér. Ladenan warta ngalaporkeun yén pajabat di Cina hayang enact hiji “mantri” shutdown tina ekosistem pertambangan.

Blockchain News 8 Januari 2018


Bitcoin Trading


 

tulisan patali: