Blockchain News 31 Januari 2018

Japanese olahtalatah buta Line pikeun ngjalankeun hiji bursa cryptocurrency

ladenan olahtalatah pangbadagna Jepang ngumumkeun kiwari – rencana na pikeun ngamimitian tur beroperasi hiji bursa cryptocurrency, bisa diaktipkeun dina aplikasi obrolan na nu geus ubiquitous diantara na 200 juta pamaké aktif bulanan di sakuliah dunya.

Aplikasi obrolan basis Tokyo dikonfirmasi yen eta parantos Filed hiji aplikasi kalawan Badan Layanan Financial (FSA) - regulator finansial Jepang - pikeun ngadaptar sarta ngajalankeun hiji bursa cryptocurrency. aplikasi nu ayeuna dina review.

inisiatif teh olahtalatah raksasa pikeun nawiskeun dagang cryptocurrency asalna barengan peluncuran hiji parusahaan anyar disebut Jalur Financial, mana ogé bakal delve kana ngalamar jasa finansial pikeun pamaké.

kieu garis Financial garis urang geus-populér mobile mindahkeun duit jeung layanan bayaran garis Pay, layanan diaktipkeun dina aplikasi olahtalatah Line urang. Di 2017, Garis bayar topped 40 juta pamaké didaptarkeun global kalawan volume urus taunan exceeding ¥ 450 miliar ($4.1 milyar).


Bitcoin bursa Huobi baris muka kantor AS

Basis Cina Huobi, samemehna salah sahiji séntral cryptocurrency panggedéna nagara urang, ngarencanakeun pikeun ngjalankeun hiji kantor di San Fransisco.

Kapala Stratégi Officer Cai Kailong ceuk “Huobi keur néangan tumuwuh sacara internasional… US. bakal fokus urang ayeuna.”

Huobi ieu gedong kantor nu anyar di wewengkon Silicon Valley, characterizing nu push salaku salah gancang-paced, nurutkeun hiji spokesperson keur parusahaan.

bulan panungtungan, Huobi ngumumkeun ieu Maskumambang ku parusahaan investasi SBI Grup pikeun ngjalankeun sapasang séntral cryptocurrency di Jepang dina urutan nawarkeun jasa basis yen.

SBI Virtual currencies na Huobi Jepang teu ngumumkeun sagala kala teguh keur ngajalankeun masing-masing.


menteri keuangan Koréa Kidul: Taya rencana pikeun larangan cryptocurrencies

menteri keuangan Koréa Kidul ceuk pamaréntah boga rencana pikeun Cicing turun dagang cryptocurrency, wilujeng sumping warta pikeun investor hariwang yén otoritas bisa balik sajauh Peta tangguh Cina di blocking platform koin virtual.

The comment ku Kim Dong-deuk Rebo asalna salaku padagang di imah na di sabudeureun dunya geus spooked ku komentar conflicting ti pajabat pamaréntahan di Koréa Kidul, a hub utama pikeun dagang cryptocurrency, yén Seoul ieu rarancang keur larangan séntral koin digital lokal.

"Teu aya niat larangan atawa ngurangan cryptocurrency (pasar),"Ceuk Kim, nambahkeun tugas saharita pamarentah nyaeta keur ngatur séntral.

Reinforcing hajat Seoul pikeun tighten nu screws dina pasar lega katempona opak jeung picilakaeun ku policymakers global, adat nagara urang baheula Rebo ngumumkeun eta sempet uncovered cryptocurrency ilegal devisa dagang patut ampir $600 juta.

"Jasa Adat istiadat geus raket nempo dagang devisa ilegal maké cryptocurrency salaku bagian tina kakuatan tugas pamaréntah urang,"Eta nyarios.


Blockchain News 31 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


Prospek of Pertambangan di 2018