Blockchain News 30 Januari 2018

bursa Cryptocurrency maréntahkeun pikeun ngeureunkeun bisnis calo ku regulator Jerman

Otoritas Pengawas Keuangan Jerman (BaFin) geus maréntahkeun Crypto.exchange GmbH, a bursa basis Berlin, geura eureun akting salaku calo finansial.

ordo ieu dikaluarkeun sanggeus bursa nu diémbarkeun dina ramatloka na, btc-now.de, yen eta bakal ngajual bitcoins customer pikeun euro sarta ngajual aranjeunna dina bursa saham, nyebutkeun BaFin dina pernyataan. sungut nu ngaku jual beuli bakal dibikeun ka investor dina 30 menit, eta nambihan.

Numutkeun BaFin, bisnis komisi finansial dioperasikeun ku Crypto.exchange GmbH teu otorisasi ku regulator nu. The watchdog finansial nyandak kaputusan sanggeus pamaké ngaku yén maranéhna henteu nampi duit wae keur cryptocurrency nu kasebut dibikeun ka sungut nu, nagara Bloomberg.


cabangna Swiss Sberbank urang bakal dagangan di cryptocurrency

The cabangna struktur Sberbank di Swiss anu Nyiapkeun dimimitian dagang di cryptocurrency pikeun konsumén, ceuk Andrei Shemetov, Wapres of Sberbank sarta kapala pasar global pikeun investasi – Sberbank CIB. Ieu kahiji waktos layanan nanaon ieu keur ditawarkeun ku bank Rusia.

Shemetov dipedar:
“produk pisan picilakaeun, volatility pohara badag, sangkan moal nyadiakeun jasa ieu kana massa lega konsumén… Urang ayeuna Nyiapkeun sakabéh infrastruktur dina urutan mimitian nyadiakeun layanan dina cabangna Swiss… Kami ngawangun setelan dagang pinuh ku kituna urang tiasa duanana muka posisi urang sorangan jeung nyadiakeun layanan customer, anu mangrupa, meuli jeung ngajual ka konsumén.”


Samsung geus dimimitian fase produksi pikeun chip ASIC pikeun pertambangan cryptocurrency

The Bell (ramatloka warta Korea) ngalaporkeun yén Samsung geus mimiti ngahasilkeun chip pikeun pertambangan Bitcoin bulan ieu.

laporan nyebutkeun yen Samsung kungsi nandatanganan kontrak ku parusahaan hardware Cina patali pertambangan Bitcoin, sarta geus mimiti produksi geus dina chip – citing hiji resmi Samsung unidentified.

Ogé mana on disebutkeun yen Samsung ogé sempet réngsé ngembangkeun semikonduktor ASIC pikeun pertambangan Bitcoin taun ka tukang.


Blockchain News 30 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


pangalaman Hashflare