Blockchain News 30.05.2018

Laporan Kraken Market Daily pikeun 30.05.2018

KRAKEN digital asset Exchange
$180M traded peuntas sagala pasar kiwari
Crypto, eur, USD, Yén Jepang, CAD, GBP

BTC
$7,335
↓ 1,87%
$69.3M
ETH
$551.4
↓ 2,32%
$62.8M
EOS
$11.82
↓ 3,19%
$15.6M
XRP
$0.5874
↓ 2,92%
$10.3M
BCH
$966.96
↓ 1,59%
$6.92M
LTC
$117.11
↓ 2,50%
$3.38M
XMR
$153.57
↓ 2,10%
$2.49M
XLM
$0.2679
↓ 4,35%
$2.05M
rep
$36.18
↓ 4,44%
$1.92M
Ushdt
$1.00
→ 0,00%
$1.82M
jsb
$14.97
↓ 1,77%
$1.52M
ZEC
$237.3
↓ 5,50%
$908,227
dash
$296.9
↓ 5,43%
$870,543
ICN
$0.866
↓ 2,60%
$86,689
DOGE
$0.0034
↑ 0,42%
$62,931
MLN
$38.63
↓ 3,57%
$59,243

Nganjang ka bagian Ngeunaan on blog urang kanggo inpo ngeunaan Kraken Laporan Market Daily Ieuh


penegak hukum Jerman narima $ 14M tina ngajual cryptocurrency nyita

Penguasa Jerman kakarék dijieun sabudeureun $10 juta ti diobral di Bitcoin yén maranéhna nyita di investigations kriminal. oge, aranjeunna dijieun tambahan $4 juta ti ngajual cryptocurrencies séjén.

The cryptocurrencies nu dijual kaasup 1,312 Bitcoins mana anu lolobana nyita di crackdown dina platform disebut LuL.to, nu ieu illegally ngajual eBooks hak ciptana na audiobooks dina harga pisan low. situs ieu nyita tur diblokir Juni panungtungan, operator na ditéwak sarta aset na angkat ka dana anu ilaharna dipaké pikeun resourcing pulisi.

diobral lumangsung ngaliwatan sababaraha bulan, dina runtuyan leuwih ti 1,600 transaksi dina platform dagang cryptocurrency Jerman.


AIgatha tanggal crowdsale geus ngumumkeun

AIgatha crowdsale muka on 5. Jun 2018. AI Service Platform Dumasar konsensus System

rarancangan
AIgatha geus ngembang ngitung disebarkeun sarta kecerdasan jieunan pikeun leuwih ti taun, lolobana nu dilarapkeun dina panalungtikan akademik. Ayeuna aranjeunna ngagabungkeun deui kalawan blockchain mun nyieun téhnologi sejen anyar sakabeh. Simkuring geus nyieun usaha popularize teknologi tinggi, equipping jalma kalawan kamampuh minuhan creativities, enhancing kualitas hirup masarakat, sarta boosting ngembangkeun peradaban global.


331 investor crypto Jepang ngadéklarasikeun $ 1m atawa leuwih dina kauntungan dina 2017

Badan Pajak Nasional Jepang ngalaporkeun yén 331 kaluar tina 549 investor crypto individu didaptarkeun sempet earned leuwih ti 1 juta dollar di kauntungan ku dagang currencies virtual.

Tim pajeg di muatan tina panalungtikan ngomong yén dina 2017 kagiatan perdagangan crypto digabungkeun jeung kauntungan investasi Bitcoin keur naekeun GDP Jepang dumasar 0.3%


Blockchain News 30.05.2018

One comment

  1. There is definately a lot to learn about this topic.
    I really like all of the points you have made.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *