Blockchain News 29 Januari 2018

Salah sahiji toko éléktronik panggedena Jepang Yamada Denki kiwari narima Bitcoin

Yamada Denki, salah sahiji toko elektronik panggedena Jepang, geus ngumumkeun aranjeunna narima Bitcoin salaku padika pembayaran.

Aranjeunna dina partnership kalawan Bitflyer, sarta pikeun ngélingan ngembangkeun anyar, Bitflyer kasebut ngabudalkeun kado ti 500 yen ka hareup 500 konsumén Mayar ku forex virtual.


pangecér jeung e-commerce buta WeMakePrice Koréa Kidul pikeun nampa 12 cryptocurrencies

tina kePrice, hadé katelah Wemepu, salah sahiji platform e-commerce panggedéna di Koréa Kidul tur retailers utama ieu rarancang dina narima 12 cryptocurrencies, kaasup Bitcoin, di gawe babarengan jeung Bithumb, bursa cryptocurrency panggedéna nagara urang.

WeMakePrice ieu nambahkeun cryptocurrencies kana platform pangmayaran aya na OneThePay. Sakali integrasi geus réngsé, pamaké WeMakePrice aya bakal tiasa mésér barang sarta jasa maké cryptocurrencies.

Dina hiji wawancara kalawan média mainstream Koréa Kidul outlet HanKyoReh, a spokesperson WeMakePrice nyatakeun yén parusahaan geus datang ka putusan integral tina cryptocurrencies salaku bagian tina hiji prakarsa gedé betah dina prosés mayar pikeun pamakéna umum.

"…nyieun pangmayaran langkung merenah pikeun pamakéna tur klien kami. Anggap we aktip fintech mobile, titik, sarta cryptocurrencies salaku padika pembayaran efisien,"Ceuk spokesperson nu.

pernyataan resmi parusahaan disebutkeun: "Layanan bayaran bitcoin… ningkat layanan na genah. "


BTCC kaala ku dana investasi blockchain basis Kong Hong

Bitcoin pertambangan jeung séntral konglomerat BTCC geus kaala ku hiji dana investasi blockchain basis Kong Hong unnamed. Sumberdaya baris mantuan dana fokus internasional BTCC urang salaku dinya kaluar pasar Cina.

bisnis BTCC urang geus decimated ku pangaturan retakan-handap di Cina, nu ngalarang perdagangan cryptocurrency on séntral dumasar di nagara. Beijing ayeuna boga tambang Bitcoin di wisata gun na, nurutkeun laporan panganyarna dina FT na nguap.

A spokeswoman pikeun BTCC ceuk: “Urang ayeuna teu ngaleupaskeun éta informasi dina dana atawa jumlah sumberdaya diangkat.”

Bursa BTCC traded leuwih ti $25 miliar patut koin dina 2017. Mobi dompét BTCC urang, nu diwanohkeun dina Maret 2017, kiwari boga pelanggan tina 180+ nagara, ditambahkeun spokeswoman nu.

Dina hiji pernyataan BTCC ko-pangadeg Dadan Lee ceuk: “akuisisi dinten ieu mangrupa milestone luar biasa pikeun BTCC yén validates sakabéh gawé teuas kami leuwih sababaraha taun katukang. Abdi bungah kacida ngeunaan sumber ieu méré BTCC pindah gancang sarta aggressively tumuwuh usaha urang dina 2018 tur saluareun.”


Blockchain News 29 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


pangalaman Hashflare