Blockchain News 29.05.2018

Jepang ningali 6 séntral crypto anyar

Jepang 6 platform crypto upcoming ayeuna keur dibuka ku pausahaan publik didaptarkeun di Bursa Saham Tokyo.

pausahaan ieu wangsit ieu munggaran waktu maranéhna pikeun ngalakukeun bisnis salaku platform bursa cryptocurrency.


bursa Bithumb bans dagang di 11 nagara

Salah sahiji séntral cryptocurrency panggedéna di Koréa Kidul, Bithumb, geus ngumumkeun eta Larang dagang asset digital di sajumlah nagara, kaasup Koréa Kalér, Iran, Irak sarta Sri Lanka, babarengan jeung tujuh lokasi nu sejen.

Nagara ieu geus dilabélan sakumaha resiko tinggi ku Nagara Non-Koperasi sarta Territories (NCCT) inisiatip.


Blockchain News 29.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *