Blockchain News 28 Januari 2018

Tether confirms hubungan na sareng auditor publik réngsé

tether, ti penerbit ti cryptocurrency USDT dollar-ditangtukeun, ceuk hubungan na jeung teguh Inok Friedman LLP réngsé.

Friedman kungsi digawé di hiji Inok of tether, nu boga dasi nutup kana bursa cryptocurrency Bitfinex. kritik vokal tina dua pausahaan geus ngaku yén tether geus percetakan tokens kaluar tina hawa ipis ngajalankeun up harga bitcoin on bursa nu.

pernyataan pernyataan emailed The spokesperson urang maos:
“Urang pastikeun yén hubungan kalayan Friedman bubar… euweuh precedent pakakas pituduh prosés atawa naon baé patokan ngalawan nu keur ngukur kasuksesan na.”


2nd kota panggedéna Thailand urang Chiang Mai nilik Bitcoin mesin vending munggaran

The Bitcoin mesin vending nandaan mimiti jenis na dina kota panggedéna kadua Thailand urang, nu boga ngan leuwih 1 juta jalma di propinsi, aka “metro” Chiang Mai.

mesin ngabogaan layar toél jeung ngoperasikeun ku scanning kodeu QR (presumably ku telepon pinter) kanggo alamat dompét Bitcoin narima Bitcoin geus dikirim ka. Aya ogé alat panyeken print ramo kana mesin.

Hal ieu lokasina di upscale tur populér “Nimman” wewengkon Chiang Mai. cafe disebut kubus 7 tur mangrupakeun warnet badag kalayan seating indoor na outdoor, kitu ogé kamar pasamoan. boga ceuk aranjeunna rarancang dina narima Bitcoin for dahareun jeung inuman dina mangsa nu bakal datang, nu ngawujud aranjeunna gabung dina 5 usaha lianna di kota narima Bitcoin nurutkeun coinmap.org


Hacked Tokyo bursa cryptocurrency ka repay boga $ 425M

Basis Tokyo bursa cryptocurrency Coincheck Nyarita ceuk dina Minggu éta bakal balik ngeunaan 46.3 miliar yen ($425 juta) eta leungit ka hacker dua poé ka tukang di salah sahiji curanmor pangbadagna-kantos duit digital.

Dua sumber jeung pangaweruh langsung zat ceuk Badan Layanan Financial Jepang (FSA) dikirim bewara ka nagara urang kasarna 30 firms nu beroperasi séntral mata uang maya ngingetkeun ngeunaan kamungkinan cyber-serangan salajengna, urging aranjeunna ka lengkah nepi kaamanan.


Blockchain News 28 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


pangalaman Hashflare