Blockchain News 28.05.2018

CEO CheapAir Jeff Klee: Narima Bitcoin éta salah sahiji kaputusan pangalusna Kuring geus kungsi dijieun

CheapAir CEO Jeff Klee ceuk narima Bitcoin éta salah sahiji kaputusan pangalusna ceuk urang kungsi dijieun pikeun na bisnis.

Manéhna ogé ngomong “Hayu urang sangkan urang keur ngahontal konsumén ti sakumna dunya… Simkuring ningali nilai di currencies digital desentralisasi… Bitcoin boga nilai na anu alus pikeun dunya”

dumasar agrégator hiber AS CheapAir geus narima dina cryptocurrency andalannya saprak 2013, tur ayeuna ngumumkeun ayeuna teh ogé narima Litecoin.


Blockchain News 28.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *