Blockchain News 27 Januari 2018

$524M NEM dipaling di Hack of bursa Jepang Coincheck

bursa cryptocurrency Jepang Coincheck dikonfirmasi yén $524 juta patut mata uang digital geus dipaling-dipikaresep sahingga single Hack panggedena dina hiji bursa, malah outweighing nu Mt. Gox breach tina 2014.

Éta nurutkeun koran Jepang Asahi Shimbun, nu ngalaporkeun yén Coincheck ngomong yén sababaraha 500 juta unit a cryptocurrency katelah NEM, patut ngeunaan 58 miliar yen, geus dicokot ti dompet konsumén '.

stake nu kiwari geus fallen mun ngeunaan $430 juta, kalayan investor spooked ngajual kaluar Holdings maranéhna handap rumor ngeunaan Hack tadi Jumaah.

Coincheck ieu dikabarkan masih nyoba keur nangtukeun sifat serangan nu, tapi dicatet yén cryptocurrencies séjén teu impacted. Sababaraha kritik nunjuk kurangna Coincheck ngeunaan dompet multi SIG, nu sababaraha kenop nu diperlukeun pikeun authorize urus a, salaku bagian tina vulnerabilities nu facilitated Hack nu.

Blockchain News 27 Januari 2018


parusahaan énergi Kanada baris ngagunakeun gas alam pikeun cryptocurrency milik

Kalawan harga gas alam diperkirakeun tetep low, salah produser Alberta geus datang nepi ka cara novél keur naekeun garis handap na: ngagunakeun stream gas -na pikeun server komputer kakuatan anu bakal milik cryptocurrencies berpotensi lucrative kayaning Bitcoin.

Beusi Sasak Sumberdaya Ltd. ngumumkeun eta bakal ngabentuk cabangna anyar disebut Beusi Sasak Téhnologi dina usaha gabung dina cryptocurrency na blockchain craze - tapi ogé pikeun Arbitrage beda antara nilai Bitcoin, ayeuna hargana di AS $ 11.188 per koin, jeung gas AECO, ayeuna hargana di $1.98 per sarébu kaki kubik.

Beusi Sasak ngarencanakeun keur ngaduruk gas sarta ngahasilkeun listrik, tur nganggo listrik nu ngawasa komputer pertambangan hardware mata uang digital.

Anggap 215 kilowatt jam listrik anu diperlukeun pikeun ngahasilkeun hiji Bitcoin, Beusi Sasak AS bisa earn $ 49 per mcf keur gas na.

Éta leuwih ti 30 kali harga Beusi Sasak ayeuna narima pikeun gas na, asumsina ayeuna AECO na Bitcoin harga.

"Salaku sajauh Abdi prihatin, unggal produser gas garing di industri kudu meunangkeun angkat dina warta ieu, sabab papan direksi bade heran naha pausahaan teu bisa ngahaturanan nyangkokkeun produksi maranéhna pikeun ieu. "ceuk GMP FirstEnergy wakil-lulugu jeung ko-kapala jualan energi jeung dagang Trent Boehm.


Blockchain News 27 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


pangalaman Hashflare