Blockchain News 26 Januari 2018

BitGo ka acquire parusahaan trust pinuh diatur kalawan leuwih $ 12B di aset

BitGo, pamingpin di solusi kaamanan mata uang digital pikeun investor institusional, ngumumkeun yén nagara éta geus diasupkeun kana perjangjian definitif pikeun acquire Ageung Amanah Company, a Selatan Dakota – parusahaan trust pinuh diatur kalawan leuwih $12 milyar dina aset. urus masih tunduk kana kaayaan nutup adat na approvals pangaturan.

"Pasar finansial Global geus longed pikeun hiji tungtung-to-tungtung solusi kurban duanana téknologi pikeun ngamankeun currencies digital ogé légal jeung patuh ngawasaan perlu ngahijikeun kana portfolios finansial mainstream"

Ageung Amanah meets kabeh syarat lumaku of Code Pajeg internal 408 ngawula salaku custodian mumpuni sakumaha didefinisikeun dina Advisers Investment Act of 1940. Ladenan custodial ditawarkeun ku parusahaan trust, barengan mata uang digital software perlindungan kaamanan BitGo urang, bakal nyieun pausahaan digabungkeun hijina full-tumpukan, di panyadia skala panyalindungan onsite sarta online pikeun Investasi mata uang digital dicekel ku investor institusional.

“BitGo jeung Karajaan anu ngawangun produk keur mangsa nu bakal datang – nikah téknologi anyar jeung kaamanan sarta ngadalikeun sagala investor merlukeun.”


percobaan Kazakhstan Mayar fines lalulintas kalawan Bitcoin

Kazakhstan ieu sahingga mungkin mayar fines lalulintas kalawan cryptocurrency. Aplikasi tur jasa OKauto.kz mobile geus kungsi hasil dites ku salah sahiji Birokrat tina aplikasi nu – Ali Shaykhislam. Sanajan, pangarang tina jasa nu ngantebkeun yén fungsi anyar anu masih ngajalankeun dina modeu test.

The Birokrat tina sadar kamungkinan Mayar fines pamaréntah pikeun palanggaran aturan lalulintas di cryptocurrency of bitcoin.

Ieu aplikasi haratis nu nyadiakeun layanan verifikasi jeung bewara tina fines dikaluarkeun, diantara hal séjén.

Ieu sia noting yén teu aya status resmi pikeun cryptocurrencies di Kazakhstan, aranjeunna teu dianggap duit atawa instrumen finansial.


bil cryptocurrency Rusia diajukeun

Departemen Rusia tina Keuangan diterbitkeun bil a “Dina Aset Financial Digital”, nu dirancang pikeun legitimize cryptocurrencies di Rusia.

Departemen Keuangan nujul kana aset finansial digital saperti “harta dina bentuk éléktronik, dijieun maké enkripsi (cryptographic) hartina.”

Anjeun tiasa tukeur tokens pikeun cryptocurrency sejen atawa rubles ukur ngaliwatan séntral husus – “operator bursa aset finansial digital”.

Ngan hiji éntitas légal didaptarkeun di Rusia, sarta observasi hukum No. 39-FZ “Di pasar jaminan” atanapi aya. 325-FZ “Dina trades dikelompokeun” bisa jadi operator sapertos.

Prosedur pikeun lawang jeung ngajaga rekening kudu ngadegkeun ku Bank Séntral.
regulator nu hayang meuli mung tokens yén pausahaan pake pikeun ngumpulkeun dana pikeun rubles, warns Departemen Keuangan.

mentri nu percaya yén éta téh teu mungkin mun nyaram nu meuli dawam tina cryptocurrency, sabab bakal bisnis disebutkeun haram “pindah” ka pasar ieu.

Ogé di dokumen nu aya dadaran kontrak pinter jeung pertambangan, nu dianggap kagiatan wirausaha pikeun nyiptakeun atawa validasi of cryptocurrency di tukeran pikeun santunan. pajeg Naon bakal levied dina kagiatan panambang, teu dieusian.

Mun dokumen nu pas tilu maca dina Duma Nagara, sarta ogé narima persetujuan Déwan Federation jeung signature sahiji Presiden Rusia, eta bakal enforced 90 poé sanggeus ieu publikasi resmi na. tagihanana bisa jadi diralat salila diskusi di parlemen.

Blockchain News 26 Januari 2018


Blockchain News 26 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


Prospek of Pertambangan di 2018

 

tulisan patali: