Blockchain News 26.05.2018

Dunya urang inten pangecér panggedena ngagabung program inten blockchain

Signet Jewelers, di dunya inten pangecér panggedéna, kamari ngumumkeun yén nagara éta bakal kahiji ngagabung dina blockchain program pilot Tracr dijalankeun ku panambang inten De beers.

program nyadiakeun transparansi sarta traceability ti milik inten sagala jalan ka toko berlian éta sorangan.

Dina Méi De beers dilaporkeun yén éta sempet hasil dilacak 100 intan peuntas ranté suplai maké téhnologi ieu.


Blockchain News 26.05.2018

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *