Blockchain News 25 Januari 2018

pamaréntah Indonésia diajar usefulness Bitcoin urang salaku hiji investasi

Pamaréntah Indonésia ieu tempo pamakéan Bitcoin urang salaku hiji alat investasi, Badan Musyawarah Exchange Futures Departemen urang Trade (Bappebti) geus ngomong.

"Maké Bitcoin salaku alat pembayaran dilarang, tapi kumaha ngagunakeun salaku hiji alat investasi? Geus kieu diwenangkeun atawa henteu?"Bappebti sirah Bachrul Chairi ceuk on Salasa Jakarta, sakumaha dilaporkeun ku kompas.com.

Hukum No Indonesian. 7/2011 on nagara itungan rupiah téh hijina urus tur mayar resmi alat di nagara.

Bachrul ceuk Bappebti geus diajar pamakéan mungkin tina Bitcoin salaku hiji alat investasi. "Ngaliwatan nalungtik, kami rék ningali lamun Bitcoin bisa diolah salaku asset digital,"Cenahna.

pengawasan pasar na biro ngembangkeun sirah Dharmayugo Hermansyah di Bappebti ceuk organisasi nempo calon hébat dina dagang produk Bitcoin.

nyalira, Mentri Keuangan Sri Mulyani Indrawati ngomong yén euweuh pangaturan di nagara nu dilarang wargana tina investasi dina cryptocurrency nu. "Ieu nepi ka urang ngagunakeun Bitcoin salaku hiji alat investasi,"Manehna stressed.


Mimitina Bitcoin angkutan barang deal transports gandum ti Rusia ka Turki

Cryptocurrencies anu nyieun inroads kana dagang komoditi pangan.

Kahiji deal angkutan barang netep di Bitcoin ieu dibales bulan panungtungan dina wadah mawa gandum ti shipper luhur Rusia ka Turki, nurutkeun Perdana pengiriman barang Yayasan, nu venture balik urus.

consignment ieu bagian tina nguji pilot tina sistem pembayaran blockchain Perdana pengiriman barang Yayasan urang keur komoditi bulk, ceuk Kapala Eksekutif Officer Ivan Vikulov.

Téknologi digital basis ledger bakal ngaktipkeun processing saharita di pangmayaran sarta konversi kana na kaluar tina cryptocurrencies, nurutkeun parusahaan, a partnership antara basis Gibraltar Quorum Capital Ltd. jeung calo kapal Interchart LLC. grup ogé rarancang keur nyieun mata uang digital sorangan.


CEO bank panggedena Rusia urang: Cryptocurrencies teu matak ngalarang

Pangaruh bankir Rusia Herman Gref, kapala Sberbank, geus reaffirmed jabatanna dina nentang hiji larangan di cryptocurrencies.

otoritas Rusia jeung pajabat finansial kedah toleran of cryptocurrencies jeung téhnologi blockchain, Agénsi warta Rusia TASS kutipan CEO Sberbank Herman Gref sakumaha nyarios. bankir indit undak salajengna, stressing yén cryptocurrencies anu acan bisa dipikaharti sarta pangaturan sagala kudu diukur sarta dianggap, moal reactionary.

Gref ceuk “Ieu [crypotocurrencies] teu matak ngalarang, sakumaha anu kasebut maké téknologi anyar anu hébat dina ngembangkeun, nu hiji teu aya acan kana ngarti.”

Dina pertengahan taun 2016, Ditengah kamentrian keuangan Rusia urang (gagal) nyobian ngenalkeun hiji bil bitcoin larangan nu criminalized bitcoin adopters, Gref kabuka spoke ngayakeun jumlah leutik bitcoin sarta nentang tagihanana. Dina waktos éta, mentri keuangan Rusia urang ngajukeun hiji kalimah panjara nepi ka 7 taun pikeun adopters bitcoin.


Brisbane Airport narima Bitcoin

Brisbane Airport geus branded sorangan salaku bandara ramah mata uang digital munggaran di dunya.

The Aussie bandara geus partnered kalawan sababaraha retailers na TravelbyBit. Travelers baris geura-giru bisa ngagunakeun sistem pembayaran cryptocurrency TravelbyBit urang, nu ngawengku Bitcoin na currencies digital lianna, mun dine jeung balanja di loba toko béda sakuliah duanana terminal.

partnership The reinforces Tujuan Brisbane Airport pikeun ngarojong usaha lokal, ngaronjatkeun pangalaman panumpang, tur jadi pamimpin di spasi inovasi digital bandara.

Ti angkutan bandara mun méwah akomodasi hotél, sarta dahareun jeung hiburan tempat di Brisbane urang Fortitude Valley, Brisbane parantos rebranded ku locals salaku 'Crypto Valley' kalayan leuwih ti 20 padagang di wewengkon ayeuna ngalakukeun pangmayaran mata uang digital.

Kaleb Yeoh, CEO TravelbyBit, ceuk "Iraha anjeun ngarambat peuntas laut nu kudu diungkulan sababaraha currencies jeung anjeun pernah nyaho kumaha ongkos bursa bank anu ngecas Anjeun. Di dieu di TravelbyBit kami anu promosi gerakan perjalanan Bitcoin. mata uang digital pikeun perjalanan dunya-lega. Ieu basajan, aman tur aya euweuh waragad bank,"Ceuk Pak Yeoh.


dagang saham aplikasi Robinhood pikeun ngjalankeun Bitcoin & dagang Ethereum

Konsumén di California, Massachusetts, Missouri, Montana sarta New Hampshire bakal tiasa dagangan bitcoin na ethereum ngaliwatan aplikasi dimimitian dina bulan Pebruari, Robinhood ngumumkeun Kemis. Samentawis waktos, sadaya para nasabah ayeuna tiasa lagu harga sarta tampa petunjuk ngabejaan pikeun 16 cryptocurrencies on aplikasi nu.

Robinhood dibuka kira genep taun ka pengker salaku cara pikeun konsumén, investor lolobana ngora, dagang saham ngaliwatan smartphone maranéhna haratis. Robinhood ogé ngabogaan jasa premium mayar, jeung dina bulan Désémber dibuka dagang pilihan. Pausahaan ayeuna boga leuwih ti 3 pamaké juta, jeung 78 persen ragrag kana kategori umur millennial disebut tina 18 ka 35 taun.

Pikeun dagang cryptocurrency, Robinhood kudu aya minimums investasi atawa maximums, tur euweuh wates ditarikna. Mimiti-up moal tahan lolobana koin digital offline dina naon nu disebut neundeun tiis. prakna nyegah hacker ti maok éta koin.


Blockchain News 25 Januari 2018


nu ngarang: Sara Bauer


Robotrading atawa manual Trading