Blockchain News 25.05.2018

Mike Novogratz: AS Gov panalungtikan kana Bitcoin nyaéta hiji hal anu alus

Billionaire investor Mike Novogratz cenah teu reuwas ku sangkaan jeung ngabagéakeun panalungtikan, a sentimen echoed ku Cameron Winklevoss, Presiden of bursa crypto Gemini. bula Bitcoin pangbadagna Wall Street urang muji move salaku mimiti pangawasan pangaturan diperlukeun.

"Weeding kaluar éta palaku jahat nyaeta hiji hal anu alus, lain hal goréng pikeun kaséhatan pasar,"Novogratz, anu geus netepkeun up cryptocurrency sudagar bank Galaxy Digital LP, ceuk dina wawancara. "Nyatu séntral gaduh ieu nomer volume inflated mun nyieun sababaraha rasa pikagumbiraeun sabudeureun koin,"Cenahna, citing pangalaman sorangan nyoba dagang.

"Urang ngabagéakeun sagala panalungtikan anu boga fungsi pikeun piara aturan basis marketplaces tur ngahalangan aktor goréng,"Winklevoss, Presiden of bursa Gemini, ceuk dina hiji pernyataan.


Kraken hires administrasi Bush jaksa sakumaha ikhtiar umum

Basis Fransisco San bursa cryptocurrency Kraken geus hired urut jaksa féderal diangkat ku Presiden George W. Bush pikeun dijadikeun ikhtiar umum na.

Bisnis Insider ngalaporkeun yén bursa nu, kadalapan-panggedena di dunya kalawan volume poéan saukur dina $350 juta, geus hired Mary Bet Buchanan, nu awéwé munggaran tur jalma bungsu-kantos diangkat AS Jaksa keur District Western of Pennsylvania.


20% tina lembaga keuangan tempo jasa dagang crypto di 2018 nurutkeun survey Reuters

Hasil survey dileupaskeun Ontario dumasar teguh informasi finansial Thomson Reuters némbongkeun tumuwuh minat pasar cryptocurrency.

Thomson Reuters surveyed 400+ klien tur kapanggih yen salah-kalima di antarana aya rarancang pikeun nawarkeun layanan dagang cryptocurrency di hareup 12 bulan, alatan jadi pinunjul dina Jumlah requests ti padagang, nu "parobahan utama".


Blockchain News 25.05.2018

One comment

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *